 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
17.09.2008 tarihinde eklendi.
87 çoğul gösterim yapıldı.
80 tekil gösterim yapıldı.
2 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
Eklediği son resimli şiirler
|
|
TÜRKİYE`MİN YİRMİBİRİNCİ YÜZYILI
Tilkiler indi pusuya. Beklenmediği anda girdiler oyuna. Söylemleri güzel, içtenlikleri sinsiydi. Türkiye`mde başladılar hortlamaya.
Zayıflık üzerine yöneldiler. Aşırı din ve ırkçılığa yöneldiler. Birinden diğerine atladılar. Türkiye`min zaafından yararlandılar.
Yalnış yönetimlerden beslendiler. Doğru söylemlerin suyunu kirlettiler. Cahilleri kendilerine yönlendirdiler. Türkiye`mde çarklarını çevirdiler.
İkinci Cumhuriyet diye çıktılar ortaya. Tutturamadıklarından yöneldiler Avrupa`ya. Atatürk`ü silmeye çalıştılar bu arada. Türkiye `mde Ilımlı İslam modeli başladı Amerika yla.
Döndük dolaştık başa geldik. Atatürk devrimlerine yöneldik. Avrupa, Amerika`nın çağdaşı dosttur bize. Türkiye`mi parçalamak isteyen politikacıları olsa bile.
Çıkar, menfaat her devlette vardır. En az bizde olduğu kadardır. Güçlü olan oynar oyununu. Türkiye`mde var olan kuklaları.
Fikir ayrılıklarından güç doğar. Yeni düşünceler ortaya çıkar. Hatalar buraya kadar. Türkiye`m düzlüğe çıkar.
Teknoloji gücün başıdır. Vatanını sevenin işidir. Gelişmenin yeridir. Türkiye`m buna hazırdır.
Sen, ben sevelim ülkemizi. Gidecek başka yerimiz yok bilinmeli. Hürriyet, vatan, özgürlük Anadolu dur. Türkiye`m Atatürk`ün emanetidir.
Fikirlerimiz çatışsın kavgasızca. Cumhuriyetimiz yürüsün laiklikle. Hür beyinler geniş düşünsün inancıyla. Yirmibirinci Yüzyıl Türkiye`min olsun birlik lideriğiyle
12Nisan2008 AKILLI.H.
|
|
|
|
17 Eylül 2008 Çarşamba 12:37:11
...Fikirlerimiz çatışsın kavgasızca. Cumhuriyetimiz yürüsün laiklikle. Hür beyinler geniş düşünsün inancıyla. Yirmibirinci Yüzyıl Türkiye`min olsun birlik lideriğiyle
Kalemine,yüreğine sağlık... Saygı ve sevgilerimi sunarım.
|
|
|
|
17 Eylül 2008 Çarşamba 11:30:16
emeğinize ve kaleminize sağlık. tebrik ederim.
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|