Sevgi bir inanç davranışıdır. İnancı az olanın sevgisi de azdır. ERİCH FROMM [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM
Şiir Puan
1 2 3 4 5
 

4 10 1
Toplam: 0.0 puan
0 kişi puan vermiş.


Şiir Bilgi
02.02.2007 tarihinde eklendi.
892 çoğul gösterim
897 tekil gösterim
13 yorum
1 kişi beğendi.
Portfolyo: Genel
Şiiri Beğenenler
En son eklediği şiirler

SENİ DÜŞÜNÜYORUM


Özlem ırmak olup da, seninle akıyorsa
Kalbini bilmediğin, duygular yakıyorsa

Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum

Sokaklar dar gelip de, sana yol vermiyorsa
Melâl düşmüş gözlerin, huzura ermiyorsa

Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum.

Sana uzak kalmışsa, artık yoksa özlerin
Boşlukta kalıyorsa, en şaşalı sözlerin

Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum

Gözlerine takılan, yıldızlar düşüyorsa
En kalın giysilerde, bedenin üşüyorsa

Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum.

Takvimler yaprakları, zamana satıyorsa
Dostlar seni kenara, fırlatıp atıyorsa

Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum...



Hava KÖSEOĞLU
Hava KÖSEOĞLU (Hava Avcı Köseoğlu)
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.


 Yorumlar
 Aynur Avcı
 
22 Kasım 2008 Cumartesi 13:42:35
Dizelerde gidişte olsa yinede düşünüyoruz.Unutulmuyor izler.Sevgiler.
 oktayzerrin
 
03 Şubat 2007 Cumartesi 20:43:05
işte usta bir kalemden usta bir şiir...kelimelerin duygularla raksını ve derin gönül etkilenmelerinin en güzel dile getirilişine şahit olduk bir kez daha...yürekten kutlarım kardfeşim güzel ve anlamlı şiirinizi...teşekkürler...saygılarımla...
 HüseyinGazi
 
02 Şubat 2007 Cuma 14:58:14
Gözlerine takılan, yıldızlar düşüyorsa
En kalın giysilerde, bedenin üşüyorsa

Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum.

Takvimler yaprakları, zamana satıyorsa
Dostlar seni kenara, fırlatıp atıyorsa.

"Seni düşündüğümü başka nasıl anlatayım ey yâr" der gibiydi şiiriniz.

Gönlünüze keder değmesin .
Selam ve saygılarımla.

 Neslihan YAZICILAR
 
02 Şubat 2007 Cuma 12:26:13
Takvimler yaprakları, zamana satıyorsa
Dostlar seni kenara, fırlatıp atıyorsa

Merhabalar...
Seçtiğim dizeler inanın çok güzeldi...
Nasıl güzel betimlenmiş usul usul bir şiir hicran bakışlı....

Duygulandım şiirinizde...
TEBRİKLERİMLE...


 mersaus
 
02 Şubat 2007 Cuma 10:30:05
Saygı ve sevgimle bil ki...yüreginize saglık..
 _ZERRE_
 
02 Şubat 2007 Cuma 08:11:22
Bil ki ben bir yerlerde seni düşünüyorum...


sevgili Hava can , cok icten dizeler ...

gönlüne saglik ...



bil ki !


sevgilerimle ..
 can53
 
02 Şubat 2007 Cuma 04:16:27
yüreğinize sağlık güzel şiir
 direniş
 
02 Şubat 2007 Cuma 04:06:28
Özlem ırmak olup da, seninle akıyorsa
Kalbini bilmediğin, duygular yakıyorsa

Bilki ben bir yerlerde seni düşünüyorum

ne kadar guzel siir boyle hava

yuregin caglayan olmus

oldukca sade ve yurege derinlerden isleyen bir siir

yuregini ve kalemini kutluyorum

sen izmirde bir derin soluksun

sevgilerimle
 Çınar GÖLE
 
02 Şubat 2007 Cuma 02:59:57
Gözlerine takılan, yıldızlar düşüyorsa
En kalın giysilerde, bedenin üşüyorsa

Bilki ben bir yerlerde seni düşünüyorum.

Çok güzeldi sevgili Köseoğlu kutluyorum bir solukta okudum dizelerinizi tat bıraktı damakta yüreğinize sağlık sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın her zaman sevgilerimle..

Çınar GÖLE
 baharca57
 
02 Şubat 2007 Cuma 02:15:14
Bilki ben bir yerlerde seni düşünüyorum...

Ne güzeldir bir yürek tarafından düşünülmek..Aklının onda kalması, vefadır vefasızlıklara karşılık..Kutluyorum..

Sevgilerimle

Bahar
 (Mustafa Çetiner)
 
02 Şubat 2007 Cuma 01:42:39
Her açıdan çok güzel bir şiir okudum ve kutladım.
Selamlar....
 Reali
 
02 Şubat 2007 Cuma 01:35:33
tebrikler şiirin gücüne sahipsin bu güçle gelen güzelliği yazmışsın bize okuma olanağı tanıdığın için saygılarımla
 İBRAHİM EROĞLU
 
02 Şubat 2007 Cuma 01:31:56
merhaba dostum..
"Takvimler yaprakları, zamana satıyorsa
Dostlar seni kenara, fırlatıp atıyorsa

Bilki ben bir yerlerde seni düşünüyorum..."
iz bırakan aşklar,şiir tadında anıar ve düşünmek..
tebrikler...
sevgiyle..
aşkla..
şiir tadında kal


SENİ DÜŞÜNÜYORUM şiirine yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.

Üye değilseniz üye olmak için tıklayın.


Üye ol Şifremi Unuttum