 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
30.06.2008 tarihinde eklendi.
36 çoğul gösterim yapıldı.
41 tekil gösterim yapıldı.
1 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
Ah Öğretmenim
Sevdalarınca sevilip, sevinemedin Yazlığına kurulup, yatın ile gezmedin Şiş göbeğini saunalara serip Artistik pozlarla, sütun, sütun Top koşturmalarla, alım, çalım yıldız Şöyle bir tanınıp halkın gönlüne girmedin!
Hep aydınlıktın, karanlığı görmedin! Hamiyetliliğinle şiltler alıp vermedin Senden sonraya anılmak için Hayrat neyledin? Tüm bunların yanında ne ufaksın Küçül, küçül öğretmenim!
Işınırken sıkıntılara sardılar Şöhretle Alp’lerde kayağa doydular Huzursuzluğunda medyaya marşlar koydular Sessizliğinde erdemsel ödevlerini saydılar Bir çiçeğe bin diyarı kardılar Zakkumu ilaç sanıp çare saydılar
Üzgünüm öğretmenim! Beden ölçülerine güç yetmiyor! Purosuz kokuların hoşa gitmiyor! Kara borsa ile kolaya gitmenin Pahasına paha yetmiyor!
Öğretmenim! Sendekilerden bana ne öyle! Karanlıkmış ışıkmış! Kaç otomobil alır söyle? Ben de olacağım böyle İki gerdan kırıp, süzdüm mü Birde oryantal kıvırttım mı? Tamam işte!
Ne olmayacağını bildi! Yine öğretisel oldun öğretmenim
(22.02.1992)
Bayram Kaya
|
|
|
|
30 Haziran 2008 Pazartesi 14:10:25
Ne olmayacağını bildi! Yine öğretisel oldun öğretmenim === Öğretmenler Bizim geleceğimize ışık tutarlar ama,bu ülkede Devletin memuru ekonomik yönden en zor durumda kalan kesimdir. Allah onlara sabır versin Tebrikler ..
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|