|
|
|
İYİ DEMEK ADET OLMUŞ BİRKERE
İYİ DEMEK ADET OLMUŞ BİRKERE
Nasılsın diyorsun? Nasıl olayım İyi demek adet olmuş bir kere Dünyaya gelmişiz dert çekmek için, Gülmek bize haram olmuş bir kere
Ne desek boş dostum kader böyleymiş Bu sözleri bana Allah söyletmiş. Dertler hislerimi tümden köreltmiş Gülmek bize haram olmuş bir kere.
İnsanız buna da alışacağız elbet Tatlıya bağlansın artık bu sohbet Can sıkmaya değmez böyleymiş kısmet Sevmek bize haram olmuş bir kere.
|
|
|
|
29 Haziran 2008 Pazar 23:36:28
Muhibbî (Muhteşem Süleyman), "Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi." demişse, bir nefeslik sağlık için bile "İyiyim." demenin tesellisini yaşamalı ve karamsar olmamalıyız. Aşk,meşk,eşk hepsi hallolur zamanla. İyimser şiirlerde görüşmek üzere. Saygılar.
|
|
|
|
29 Haziran 2008 Pazar 19:07:40
Yüreğinize Sağlık TEbrik Ederim.
|
|
|
|
29 Haziran 2008 Pazar 16:44:24
Doğru söze ne denir sevmek-gülmek ve de hallince olmak gerçekten yasak kılındı bize ama haketmedik.Kalemine sağlık üstad.
|
|
|
|
29 Haziran 2008 Pazar 16:34:40
Evet,derdimiz çok olsa da iyiyiz deriz. Bu şiiri okuyunca nedendir aklıma dün tvde yaşlı bir amcaya soruyor spiker:"hangi hastalıklar var amca sen de?" Amca:"Allaha şükür allah bütün hastalıkları vermiş." diyor. Buna da şükür efendim buna da.
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|