|
|
|
YAVUKLU/M
Yaylalarımın; Uçsuz bucaksız yeşilliğinde, Binbir çiçek yetiştiren, Serin sularının çağıldadığı, Yeşil vadi’lerinden derlediğim. Menevişlerim gibi rengârenk, Bir gelin gibi süslenmiş, Reyhân kokuları sürünmüş, Sevdalı gül’üm. Sendin ; Aradığım hazinem. Sendin ; Korkularım. Sendin ; Ümit kervanımın ece’si. Yıllarca beklediğim, Gönül tahtımın sultan’ı. Erişilmezliğin ; Zirvelerimdi sevdamın. Biliyorum, geleceksin bir gün. Yollarına çiçekler ektim. Hevenk hevenkti, Boy verdi, yağmurunda. Beşik kertmem oldun, ruhumun. Yavuklum’dun, Berzâh Âlemi’ndeki yurdumuzda. Bedenin ; Toprağın sevgilisiydi. Oysa beklenen ; Ölümsüz olan ruhundu....!
...................Esk/mayıs-2008
|
|
|
|
20 Mayıs 2008 Salı 10:16:59
Biliyorum, geleceksin bir gün. Yollarına çiçekler ektim.
umut ve inanç olduğu sürece seven sevdiğine kavuşur buna inanırım.
|
|
|
|
20 Mayıs 2008 Salı 00:00:16
herşey beden değildir ve ben buna inananlardanım.zaten hayat son bulmaz.sadece beklemeye alınır.kıyamet gününe kadar.şiirle kal şiir dostu.
|
|
|
|
19 Mayıs 2008 Pazartesi 22:46:17
inşallah beklediğin gelecektir.bu kadar güzel dizelerden sonra da gelmezse at gitsin.tebrikler saygıyla
|
| kardelen26 |
| Mesaj gönder | Arkadaş listeme ekle | Engelle | |
19.05.2008 23:02:16 |
| Teşekkür ederim, Nadide yorumunuza. Ah... Atmakla gitse gönüllerden. Gel diyorum gelmiyor. Git diyorum gitmiyor. İşte öyle bir şey. |
|
|
|
19 Mayıs 2008 Pazartesi 22:38:27
hiç eksilmesin düşlerinden kardelenin yağmuru ki yanmasın kuruyup solamasın düşte de olsa...
|
|
|
|
19 Mayıs 2008 Pazartesi 22:36:40
vaaaw harika kutlarım dizelerin yürekten sevgimle saygılar
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|