|
|
|
|
Eklediği son sesli şiirler
|

Kimi görmek için çıplaklığını,
Sıcaklığında yüreğinin ısındık asırlarca, Sevmeyi senden öğrendik, sevginde yunduk, Bilmedik kıymetini ne fayda; Kalbinin yumuşaklığında ezdik, Yaptığımız tüm kötülükleri, Sözde, erkekliğimizde savunduk.
Vuruştun bizimle bozkırlarda, Yaylalarda, her yerde, Bozguna uğrattığımız ordularda Vuruşan kadınları sencesine, Kötü emellerimizde kullandık, her seferinde, Zaferimizle avunduk. Sen, sararken topun mermisini, kundağına çocuğun, Kimimiz firardan utanmadı şerefsiz, Sen ölürken tabyalarda kardeşlerinle, Kalırken nefessiz.
Seni, kurban ettik tanrılara çoğu kez, Doğurduğun çocukları bize benzettik, Utanmadık asla edepsizliğimizden, Kaba gücümüzle ezdik. Sen güzeller güzeli, insanlığın kadını, Kimi, dini kullandı sana ermek için, Kimi dinsiz taparca arzularına, Irzını istedi bir lokma ekmek vermek için. Kimi, kendine saklamak için istedi örtünmeni, Kimi muska yazdı göbek altlarına, Yazılır mı Hakkın adı, kasığa, apış arası? Rastladık kimlerin nice haltlarına. Kimi görmek için çıplaklığını, Mubah dedi, üstsüz gezinin ne olur? Sakladı kendini laik diyerek, Sözde kadın haklarını savunur.
Gidersin tarlaya erinde seherin, Koca askerde, hasat, tınar savurur, Özlem yetmiş canına, çevresi mosmor, Yorgunluk halkası gözlerinin, Uyutur, sallar beşiğini bebeğin, Garibim gün sayar, şafaklarda avunur. Kimi bir yerlerde amir, kimi memur, kimi hizmetçi, Kimi emreder de, çoğuna emrolunur, Koca, kahvede kumar oynar çoğunun, O geçim derdinde, gereksinimlerinde boğulur. Sen kadınım, sen şahlar şahı, Savundun bir yaşam, yaratan İlahı.
05.Mayıs.2008 21.20
|
|
|
|
06 Mayıs 2008 Salı 22:00:00
Mükemmel ve çök güzel...yüreğiniz dert görmesin ve tarafsız....selam ve saygılarımla...objektif aynı zamanda................
|
|
|
|
06 Mayıs 2008 Salı 21:50:22
Sen güzeller güzeli, insanlığın kadını, Kimi, dini kullandı sana ermek için, Kimi dinsiz taparca arzularına, Irzını istedi bir lokma ekmek vermek için. Kimi, kendine saklamak için istedi örtünmeni,
TEBRİKLER ŞAİR YÜREĞİNİZİ KUTLUYORUM, GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNİP,İNCE İNCE İŞLEMİŞSİNİZ SATIRLARI, ÖYLE YERİNDE TARİF ETMİŞSİNİZKİ İKİ CİNSİ BİRDEN BİZE SADECE TEBRİK ETMEK DÜŞTÜ
|
|
|
|
06 Mayıs 2008 Salı 21:48:52
Güzel şiirinizi yürekten kutluyorum. Saygılarımla.
|
|
|
|
06 Mayıs 2008 Salı 21:29:34
çok hoş tebrikler
|
|
|
|
06 Mayıs 2008 Salı 00:34:17
Gidersin tarlaya erinde seherin, Koca askerde, hasat, tınar savurur, Özlem yetmiş canına, çevresi mosmor, Yorgunluk halkası gözlerinin, Uyutur, sallar beşiğini bebeğin, Garibim gün sayar, şafaklarda avunur.
Şafak 1 olur da kavuşur sevdiğine sevenler mutlaka.
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|