 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
01.05.2008 tarihinde eklendi.
298 çoğul gösterim yapıldı.
147 tekil gösterim yapıldı.
4 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
Eklediği son resimli şiirler
|
|
|

SİLLÜET
Ulu önder, Mustafa Kemal’in sillüeti! Şahlanmış dalgalanır, o dağların ardında ! Burdan geçit yok diyor,bu milletin heybeti... İnmiş siyah nur gibi, kara dağın bağrında !
Çizilmiş silüeti, sanki ressamı saklı! Bir baş yapıt varki, gel gör şaheser ortada! Ressamı bulunmazki, onun boyası farklı... Şu bizim kırmalarında,tam ortalarında!
Bekliyor Mehmedin, bu toprağı şaadetli! Elindeki tüfeği, gösterir işaretli... Yardı bulutlarıda,şahlanan sillüeti! Arzla sema buluştu, o kadarki ahesli!
Sarı saçın görünmez,hani mavi bakışın... Çiçek kokan bu yurdu, sen bize bağışladın! Nice günler olduki, öyle uzaklardasın... Gölge ile gelirde, semalardan bakarsın!
Göğsüne konduğun, o dağdır benim toprağım... Bir gurur tablosu var, şu bizim Ardahanın... Dağlarda çıkmış şanlı, sillüeti Ata’mın! O kutsal silüetir, Gazi Kemal ’Paşamın!
Bıraktın sen bize, bu şanlı Cumhuriyeti! Hür yaşarız biz hür, bak köşe bucaklarında! İhtişamlı çıkmış o, Ata’mın sillüeti! Son kanlar dökülen bu,serhat topraklarında!
Yaşar kılıç
|
|
|
Acaba Nedir?:
bak
,
benim
,
bir
,
çiçek
,
gazi
,
gölge
,
gurur
,
günler
,
ile
,
kara
,
kılıç
,
köşe
,
mavi
,
mustafa
,
nur
,
o
,
siyah
,
son
|
|
|
30 Kasım 2008 Pazar 21:54:02
|
|
|
|
15 Mayıs 2008 Perşembe 23:44:02
yüregine saglık.bizim dagımız bizim atamız
|
|
|
|
01 Mayıs 2008 Perşembe 11:49:08
Bıraktın sen bize, bu şanlı Cumhuriyeti! Hür yaşarız biz hür, bu vatan topraklarında! İhtişamlı çıkmış o, Ata’mın silüeti! Son kanlar dökülen, bu serhat diyarlarında!
kutlarım
|
|
|
|
01 Mayıs 2008 Perşembe 08:34:36
Göksüne konduğun,o dağdır benim toprağım... Bir gurur tablosu var, şu diyar Ardahan’ın... İşte şanlı gölgesi, dalgalanır Atam’ın! Dağlarda var silüeti,Atam Kemal Paşa’nın!
Bıraktın sen bize, bu şanlı Cumhuriyeti! Hür yaşarız biz hür, bu vatan topraklarında! İhtişamlı çıkmış o, Ata’mın silüeti! Son kanlar dökülen, bu serhat diyarlarında!
Tebrikler...
İZİNDEYİZ ATA'M...
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|