Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

2010 Masa Takvimleri

2010 Masa Takvimleri isimli konu başlığında toplam 15 kitap bulunuyor.
  2010 Masa Takvimleri kategorisindeki kitaplar
Giller Tan Oral

Giller

Yayın Danışmanı

Karikatürist Tan Oral

Yapıtlarının esin kaynağı hayvanlar olan, birlikte yaşadıkları hayvanları yapıtlarında konu olan yazı ve düşünce dünyamızın güçlü kalemleri Yazar Bilge Karasu, Karikatürist Tan Oral, Şair Refik Durbaş, Yazar ve Şair Yalvaç Ural` ın yazı ve şiirleriyle sunulan takvimin yapraklarında, çekimlerde çok dil döktüğümüz, oyunun tadına doyamadığımız 12 şahan..»»

Giller Tamer Dodurka

Giller

Yayın Danışmanı

Profesör Doktor Tamer Dodurka

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Dr. Tamer Dodurka, Remzi Kitabevi` nden yayınladığı "Köpek Psikolojisi" ve "Köpeklerde Davranış Sorunları" kitaplarıyla hayvan davranışları ve psikolojisi hakkında ufkumuzun açılmasına yaptığı katkılar ve Şair Refik Durbaş` ın, her köpeğin kişilik özell..»»

Giller

Giller

Yayın Danışmanı

Esin Ozgan

Bu takvim, kedi sahiplerinin yoğun isteği ve önerisiyle yayınlanmıştır. Takvime giren kediler, sahiplerinin objektiflerinden karelerle ve sahiplerinin yazılarıyla burada bulunuyor. Fotoğrafı teknik olarak uygun bulunan her kedi geldi ve girdi. Ankara’dan, İstanbul’dan, İzmir’den gelen kediler takvimde çoğunluğu ele geçirdi! Antalyalı, Bursalı..»»

Giller

Giller

Bu takvimde sayfa alan kedilerin fotograflan aileleri tarafından gönderildi. Evli barklı, insan sahibi ve gelen fotoğrafı bu takvimin üretimine uygun olduğu bilgisi verilen kedilerin tamamı takvime girdi. Her bir kedimizin fotoğrafının altında bulunan yazılar, insanlarının kaleminden takvimde yayınlandı. Her bir takvim sayfasında, merhametli ve güzel insanların sonsuz sevgilerini, emeklerini..»»
Giller

Giller

Bu takvim; insanlarının göz bebeği, ailelerinin kıymetlisi köpeklerin fotoğraflarıyla hazırlandı. Gelen fotoğrafı bu takvimin üretimine uygun olan ve kendilerine uygun olduğu bilgisi verilen bütün köpeklerimiz takvimde sayfasını aldı. İnsanların köpekleri hakkında duyguları, köpeklerini tanıttıkları yazıları fotoğrafların altında yayınlandı. İnsanların sahici, samimi, içimize işleyen sözleriyle bu..»»
Giller Sunay Akın

Giller

Şair Sunay Akın’ın şiirleriyle sunulan bu takvim, şairin “ilham perileri” dediği oyuncaklarla hazırlandı.

Sunay Akın’ın en büyük düşü olarak İstanbul Göztepe’de kurduğu Oyuncak Müzesi’nde çekilen, oyuncak fotoğraflarına bakarak 2008 yılı boyunca her ay çocukluğumuz ve anılarımızla karşılaşıyoruz.»»

Giller Onur Kanlı

Giller

Kangal sahiplerinin koşulsuz sevgi ve sahiplenmesiyle, kolektif bir çalışmayla üç yıl Kangal duvar takvimi yayınlandı. Onur Kanlı’nın onayladığı Kangallar takvimlerde yer aldı.

2008 Kangal Masa Takvimi, önceki yıllarda çok özel bir çalışmayla hazırlanan takvimlerde yer alan Kangalların fotoğraflarından seçilen 12 Kangalın fotoğrafıyla yayınlandı.»»

Giller

Giller

Giller 2008 Kedi Takviminde fotoğrafı bulunan 12 kedi de sahiplendikleri insanlar veya sorumluluklarını üslenen insanlar hakkında konuşuyor. Kedi hallerini, davranışlarını, duygularını kedice ifade ediyorlar. Arada sırada büyük sözler söyleseler de, derin düşüncelere daldığını zannettiğimiz kediler her şey söyleyebilir.

2008 yılı boyunca masamızın üzerinden inmeyecekler.»»

Tamer Dodurka

Giller

Giller 2008 Köpek Takviminde “İnsan ve Köpek Arasında Sosyal İletişim” temalı, köpeklerin insanın psikolojik durumunu algılama yeteneği hakkında bilgiler Profesör Dr. Tamer Dodurka’nın “Köpek Psikolojisi” kitabından alınmıştır.

2008 yılı boyunca her ay başka bir şahane köpeğin fotoğrafı gözümüzün önünde olacak. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Profesör Dr. Tamer Dod..»»

Giller

Giller

Yayın Danışmanı

Psikolog Derya Mahmutoğlu

Bu takvim, kesinlikle poz vermemiş, Giller objektifinin aralıksız çektiği yüzlerce kare arasından seçtiği, her biri farklı 12 güzel kedinin fotoğrafıyla yayınlandı. Masamızda her an gözümüzün önünde olacak takvimlerde yer alan kedilerimizin her biri kendi özel hayatını ve insanlarını anlatıyor. Bütün anlattıkları doğrudur, sahicidir. Anlattıklar..»»

 « Önceki sayfa   1   Sonraki sayfa » 
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız