ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

12. Ankara Kitap Fuarı açılıyor

Ankara Kitap Fuarı, 16 Şubat 2018 Cuma günü 12. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

14.2.2018

12. Ankara Kitap Fuarı açılıyor

Eylül Fuarcılık tarafından 16-25 Şubat 2018 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, kapılarını on ikinci kez açmaya hazırlanıyor.
300’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, on gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleriyle birlikte 1000’den fazla etkinlik gerçekleştirilecek.

Ankara Sahaf Festivali ile birlikte düzenlenecek olan fuar, kitapların gücünü keşfetmek üzere özenli bir etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile okurları için hazırlanıyor. 22 sahafın da hazır bulunacağı Kitap Fuarında okurlar birbirinden ilginç sahaf stantlarıyla karşılaşacak.

ONUR YAZARI ATİLLA DORSAY

Milli Eğitim Bakanlığı, KOSGEB, İLESAM ve Avrasya Yazarlar Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 12. Ankara Kitap Fuarı’nın onur yazarı Atilla Dorsay. Yazarın okurları ve hayranları fuarda kendisiyle tanışma ve söyleşme imkanı bulacak. 16 Şubat Cuma günü gerçekleşecek fuar resmi açılış töreni sonrasında Ankara’daki bazı sinema sanatçılarına ise teşekkür plaketi takdim edilecek.

ULUSLARARASI KONUK DMİTRY GLUKHOVSKY

Ankara Kitap Fuarı bu yıl yurt dışından oldukça önemli bir yazarı ağırlayacak. 1979 doğumlu Rus gazeteci ve bilim-kurgu roman yazarı Dmitry Glukhovsky’nin kitapları kamuoyunda ‘çok satan değil, kapışılan’ olarak tanımlanıyor. Yazarın en çok bilinen romanı ise Metro 2033. 25 farklı dile çevrilen ve 3 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşan roman, yazarı tarafından 18 yaşında yazılmaya başlanmış.

Türkiye’nin en ünlü yazarlarının imza ve söyleşi programları düzenleneceği fuarın bu sene 450 binin üzerine ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor. Fuarın girişi hafta içi öğrenci, öğretmen ve engellilere ücretsiz olacak.

Ankara Kitap Fuarı her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Mesaj Yaz 22.2.2018 14:12:53
3 gün Boyunca Başkent Edebiyatın standında idim. Ticari kaygım olmadığından ben kitabımı ücretsiz dağıttım. İlgi çok ancak kitaba rağbet yok... Stant kiraları uçuk... Benim bildiğim Fuar alanları halka ücretsiz olmalı. Fuara giriş ücretinden de geçtim, en basiti bir küçük su 2 TL... Gerisini siz hesap edin...

Mesaj Yaz 18.2.2018 19:27:37
İnsafa gelmişler biraz daha önce kapalı park beş lira, giriş beş liraydı şimdi sadece girişten iki lira alıyorlar... Böyle etkinliklere giriş parasız olmalı aslında...

Mesaj Yaz 16.2.2018 17:46:32
Bir şeyi hiç mi hiç anlamadım tamam bedava olanlar başım üstüne niye normal halka Paralı olur bu yerler



Yorum Yapın

12. Ankara Kitap Fuarı açılıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.