ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sirkeci Garı’nda tarihe tanıklık eden eşyalar Antika Festivali’nde

Abdülhamit’in Gramafonundan, asırlık köstekli saatlere varana kadar bir çok yüzyıllık eşyalar Sirkeci Garı’nda antika meraklılarını bekliyor…

17.11.2017

Sirkeci Garı’nda tarihe tanıklık eden eşyalar Antika Festivali’nde

Her antika eşyanın kendine özgü bir hikâyesi vardır ve bu hikâye mistik bir hava taşır. Padişah Abdülhamit in sükûneti dağıtan şarkıları dinlediği gramofon, Osmanlı zamanından kalma el yazmaları, 2. Dünya savaşında kullanılan dürbünler, bir döneme tanıklık eden köstekli saatler, sadece ortamı aydınlatan değil aynı zamanda da bir kültür mirası olan avizeler, eski dönemlerin ruhunu yansıtan Antika saatler ve radyolar… 

Sandıklar sandalyeler masalar dolaplar konsollar değerli süs eşyaları takılar kitaplar ve birçok yaşanmışlık barındıran, hatıraları korumak adına kuşaklar ve asırlar geçiren antika eşyalar takılar meraklılarını 17 Kasımda Antika Festivalinde bekliyor. 

Tarihe tanıklık etmiş tüm yaşanmışlıklar Ülke değerleri varlıklarını koruma derneği öncülüğünde halka açık sergilenerek meraklısıyla buluşacak. Sonbaharın son Antika Festivali, 17 Kasımda tarihe tanıklık etmek için; İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısında Tarihi Sirkeci Gar'ında tarihi renkleriyle İstanbul'u geçmişle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
"Sirkeci Garı’nda tarihe tanıklık eden eşyalar Antika Festivali’nde" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sirkeci Garı’nda tarihe tanıklık eden eşyalar Antika Festivali’nde ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.