ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Aşık Veysel'e Google'dan 123.yaş günü için doodle sürprizi!

Aşık Veysel 123. yaş gününde hem sevenleri hem de Google tarafından unutulmadı. Özel günler ve tarihin önemli kişiliklerini hazırladığı renkli ve değişik doodlellarla hatırlatan Google, Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük ozanlardan birisi olan Aşık Veysel için de yeni bir tasarım hazırladı. Doodle tıklayan kullanıcılar usta isimle ilgili bilgileri ve Aşık Veysel sözlerini tek bir sayfada görüntüleyebiliyor!

25.10.2017

Aşık Veysel'e Google'dan 123.yaş günü için doodle sürprizi!

Aşık Veysel bugün Google tarafından doodle yapılarak yaş gününde usta ismin hatırlanmasına vesile oldu. Aşık Veysel'in bugün 123. yaş günü. Uzun ince bir yoldayım, Benim sadık yarim kara topraktır gibi ünlü eserlere imza atan Aşık Veysel ülkemizde 7'den 77'ye herkesin tanıdığı bir isimdir.. Peki Aşık Veysel'in hayatında ne gibi dikkat çekici olaylar yaşanmıştır.. 

Aşık Veysel kimdir? Doodle'a tıklandığında ünlü ozanla ilgili bilgiler ile türkülerinin yer aldığı sayfaların linkleri ekrana geliyor. Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. 

TT LİSTESİNDE İLK SIRAYA OTURDU
Sosyal medya kullanıcıları da Aşık Veysel'i unutmadı. Sözleri, sesiyle, yaşayışıyla bambaşka bir şair olan Aşık Veysel'in doğum günü Twitter başta olmak üzere pek çok sosyal medya platformunda kutlanıyor. Sevenleri, Aşık Veysel'lin kendi sözleriyle ona olan sevgilerini dile getiriyor.

Yorumlar
"Aşık Veysel'e Google'dan 123.yaş günü için doodle sürprizi!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Aşık Veysel'e Google'dan 123.yaş günü için doodle sürprizi! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.