ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Türkiye'nin en iyi fuarı

Kitap Fuarı’na övgüler yağıyor. Yazar Yavuz Bahadıroğlu, “Şu anda Kitap Fuarı’nda birincisiniz” dedi

18.10.2017

Türkiye'nin en iyi fuarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar gününün büyük bir bölümünü Kitap Fuarı’na ayırdı. Tüm stantları ziyaret eden ve tüm yazarlarla görüşen Başkan Çelik, hem yazarlardan hem de fuarı gezen vatandaşlardan fuara ilişkin övgüler aldı. Kitap Fuarı’na katılan ünlü yazarlardan Yavuz Bahadıroğlu, “Kayseri Kitap Fuarı’nda birinci olmuştur” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kitap Fuarı’na Milletvekili ve TBMM 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat petek ile birlikte geldi. Vatandaşlarla sohbet eden, yazarların stantlarını ve söyleşi yaptıkları salonları ziyaret eden Başkan çelik, okuyan ve okutan şehir hedefi için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, fuarı gezen pek çok ziyaretçi ile birebir görüşerek sohbet etti. Başkan Çelik, fuarda karşılaştığı bir çocuğa da kitaplar alarak hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, gezisi sırasında yayınevlerinden de övgüler aldı. Bir yayınevi temsilcisi daha önce de Kayseri’de Kitap Fuarı’na katıldıklarını; ancak bu yıl gerçek bir fuar olduğunu belirtti. Kayseri Kitap Fuarı’nı gezerken yazarlarla da sohbet eden Başkan Çelik, Sergül Vural, Seyit Ahmet Uzun ve Ataol Behramoğlu’nun standını sırasıyla ziyaret etti. Başkan çelik’in ziyaret ettiği yazarlardan Necip Tosun da fuar nedeniyle teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, fuara katılan yazarlardan Erhan Altunay’ın söyleşisine de katılarak bir süre dinledi. Söyleşi sonrası Başkan Çelik, yazar ve dinleyicilerle birlikte öz çekim yaptı. Başkan Çelik daha sonra Erhan Altunay’a Kitap Fuarı’nın özel yapılmış mührünü hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kitap Fuarı’ndaki Kayserili Yazarlar standını da ziyaret etti. Kayserili yazarlarla tek tek sohbet eden Başkan Çelik, yazarların imzaladıkları kitapları aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ardından Yazar Erem Şentürk’ün söyleşisine katıldı ve bir süre dinledi. Başkan Çelik, sanal medyada fenomen haline gelen Kayserili Şaban Büyükbakırcı’nın kitaplarını imzaladığı standı da ziyaret etti. Yazarlardan Ali Ural’ın standını da ziyaret eden Başkan çelik, daha sonra söyleşi yapan Yavuz Bahadıroğlu’nu dinledi. Başkan Çelik, Yavuz Bahadıroğlu’na da fuarın mührü hediye etti. Fuardan övgüyle söz eden Bahadıroğlu, “Dört başı mamur bir organizasyon. Şu anda Kitap Fuarında birincisiniz. Kayseri’de insan olmanın tadına vardım. Çok güzel ilgi gördük. İstanbul Fuarı’nı da dikkate alsanız Türkiye’de bu fuar birinci” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kitap Fuarı’na stüdyo kuran Radyo 7’nin canlı yayınına da katıldı. Başkan Çelik, canlı yayında önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kapsamlı fuarlar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
"Türkiye'nin en iyi fuarı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Türkiye'nin en iyi fuarı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.