ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Türk ve dünya ressamları Süleymanpaşa'da buluşuyor

Türk ve dünya ressamları Süleymanpaşa 4. Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayı'nda bir araya geliyor.

21.7.2017

Türk ve dünya ressamları Süleymanpaşa'da buluşuyor

Hakan Esmer’in küratörlüğünde 6 ülkeden 26 ressamın katıldığı Süleymanpaşa 4. Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayında sanatçılar "Rüzgar ve Deniz" temalı özgün eserler sunacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı, 17-24 Temmuz tarihleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecek. Bir hafta sürecek olan çalıştaya Türkiye, Rusya, İspanya, Ukrayna, Makedonya ve Tunus’tan olmak üzere 6 ülkeden 26 ressam katılacak. Hakan Esmer’in küratörlüğünde gerçekleşecek olan çalıştayda; Türkiye’den Berk Arıkan, Ekin Su Koç, Ekrem Şerif Egeli, Erhan Lanpir, Fırat Koç, Filiz Pelit, Gamze Zorlu, Gizem Çeşmeci, Hüseyin Yıldırım, Mehmet Yıldırım, Pelin Özgöçen, Rabia Derin, Raşit Altun, Samed Arda Selim, Selda Eren, Serdar Leblebici, Tolga Boztoprak, Turgut Akarsu ve Ümit Yiğit, Rusya’dan Boris Ponomarenko, İspanya’dan Begona Rodriguez, Ukrayna’dan Voktoria Popova, Makedonya’dan Fehim Huskoviç ve Tunus’tan Nejib Rokbani eserlerini icra edecekler. Ayrıca Enis Aktaş da onur konuğu olarak 4. Uluslararası Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayı’nda yer alacak.

26 sanatçının katılımıyla düzenlenecek olan organizasyonda ortaya çıkacak olan sanat eserleri çalıştay sonunda tarihi belediye binasında sergilenecek.

Yorumlar
"Türk ve dünya ressamları Süleymanpaşa'da buluşuyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Türk ve dünya ressamları Süleymanpaşa'da buluşuyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.