ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Akdeniz Şiir Günleri başladı

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Sanatçılar Derneği (ANSAN) tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen 'Akdeniz Şiir Günleri' başladı.

11.6.2017

Akdeniz Şiir Günleri başladı


ANSAN Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki Akdeniz Şiir Günleri'ne, Antalya'nın yanı sıra çeşitli illerden gelen şairler de katıldı. Akdeniz Şiir Günleri'nin açılış konuşmasını ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl yaptı. İlgiden dolayı teşekkür eden Çakcıl, "Şiir Günleri etkinliğimizde, Türkiye'de şiirin dünü ve bugünü tartışılıyor, şairlerin yaşadıkları sıkıntılar dillendiriliyor, çözüm önerileri üzerinde duruluyor" dedi. 

Etkinliğin onur konuğu şair Ahmet Özer, ilk günkü oturumlara başkanlık yaptı. Şairler Zekiye Yüksel, Mustafa Ceylan, Ahmet Yıldız, Gazanfer Eryüksel ve Turgay Değirmenci, 'Şiir', 'Türk Edebiyatının Ekonomik Politiği' ile 'Yayıncılık Sorunları' konu başlıklarıyla sunum yaptı. Akdeniz Şiir Günleri yarın yapılacak oturumlarla sona erecek.


Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/akdeniz-siir-gunleri-basladi-40485879


Yorumlar
Mesaj Yaz 13.6.2017 21:26:54
Aynur Engindeniz Kardeşim; haber HÜRRİYET COM.TR'den alınmış. Buradaki foto, ilk oturumda "2000'lerde ŞİİR"konusunda sunum yapan ben dahil 3 kişiye ait bir fotodur. Elbette, salonda epey dinleyici vardı. Sadece sunum masasının fotosu bu. Bundan başka, aynı gün ikinci oturumda başka 3 kişi daha sunum yaptı. Ertesi gün de ANSAN Derneği tarafından onur konuğu olarak çağrılan Ahmet ÖZER şiiri tartışıldı. Bu tür toplantılar, mezkur derneğimizin 16 yıldan beri yapageldiği ve geleneksel olan ŞİİR GÜNLERİ ETKİNLİĞİ'dir. Durumu bildirir, kalbî selâm ve saygılarımı sunar, bu haberden ötürü de edebiyatdefteri editöryasını kutlarım, teşekkürler... Mustafa CEYLAN

Mesaj Yaz 13.6.2017 17:02:24
Sadece bu habere bakarsak ve fotoya şiir günleri sıkıcı bir şeydir diyebiliriz. Mustafa Ceylan hocama saygım sonsuz. Ama sanki böyle olmamalı bu etkinlikler.


Yorum Yapın

Akdeniz Şiir Günleri başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.