ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Marmaris'ten İstanbul'a sanat rüzgarı

HER yıl 8- 28 Mart tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali'nin İstanbul'daki etkinlikleri kapsamında bu yıl '12 Yılda 12 Onur Sanatçısı Karma Resim Sergisi' açıldı.

24.3.2017

Marmaris'ten İstanbul'a sanat rüzgarı

Kalimerhaba Derneği'nin 12 yıldır kesintisiz olarak Marmaris'te düzenlediği Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali kapsamında, bu yıl İstanbul'da da etkinlikler düzenlendi. '12 Yılda 12 Onur Sanatçısı Karma Resim Sergisi' 21 Mart Dünya Şiir Günü çerçevesinde İstanbul Dar Cephe Sanat Galerisi'nde açıldı. Serginin açılışında Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat, ulusal şiir bildirgesini okudu. Açılışa katılan sanatçılar, şiirler okudular. 24 Mart Cuma akşamına kadar ziyarete açık kalacak olan sergi, her gün 11.00 – 21.00 saatleri arası gezilebilecek.

Kalimerhaba Derneği Proje Koordinatörü Umur Özlüer, 12 yıldır düzenlenen festivalin bu yılki İstanbul sanat turnesinin ardından, Marmaris'te 27 Mart Pazartesi Dünya Tiyatrolar Günü'nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirterek, "Kalimerhaba Derneği'nde Sanat Sofrası kurulacak. PTT tarafından bastırılan festival anı pulu ve kartpostalı da bu özel günde koleksiyonerlere sunulacak" dedi.

Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla),(DHA)
FOTOĞRAF


Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/marmaristen-istanbula-sanat-ruzgari-40403446


Yorumlar
"Marmaris'ten İstanbul'a sanat rüzgarı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Marmaris'ten İstanbul'a sanat rüzgarı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.