ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

42. Kıbatek Uluslararası Edebiyat Şöleni Ortahisar 'Da Yapılacak

Kıbrıs-Irak-Balkanlar-Avrasya Türk Edebiyatları Kurumu'nun (KIBATEK) her yıl yurtiçinde ve dışında düzenlediği uluslararası edebiyat şölenlerinin 42.si 29

8.3.2017

42. Kıbatek Uluslararası Edebiyat Şöleni  Ortahisar 'Da Yapılacak

Kıbrıs-Irak-Balkanlar-Avrasya Türk Edebiyatları Kurumu’nun (KIBATEK) her yıl yurtiçinde ve dışında düzenlediği uluslararası edebiyat şölenlerinin 42.si 29 Haziran-2 Temmuz 2017 tarihlerinde Ürgüp’ün Ortahisar Kasabasında yapılacak.

Yapılacak olan edebiyat şölenini Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve KIBATEK İkinci Başkanı Leyla Işık Ortahisar’da bir otelde yapmış olduğu basın toplantısıyla duyurdu.
Belediye Başkanı İsmail Genç yaptığı açıklamada “Bugün sizleri buraya davet etmemizin amacı Kıbrıs- Balkanlar-Avrasya Türk Edebiyatları Kurumu kısaca KIBATEK ile Belediyemizin yapacağı ortak çalışma konusunda basınımızı, bilgilendirmektir. Bildiğiniz gibi son zamanlarda Uluslararasında birbirlerini tanıma konusunda bazı sıkıntılar görülmektedir. Bu tür olumsuzlukların karşılıklı iyi niyet ve birbirlerini yakından tanıma ile giderilebileceğine inanıyorum. 

Bu amaçla sizlere ekte listesini de sunduğumuz 14 ülke temsilcileri ile bir araya gelerek ülkelerin birbirlerini daha yakından tanımasına, aralarındaki dostluğu ve Kültürel bağları pekiştireceğine ve bölgemiz Kapadokya Turizmine katkı sağlayacağına inandığımız 42. KIBATEK Edebiyat şölenini 29-30 Haziran ve 1-2 Temmuz Tarihlerinde Kasabamızda düzenleyeceğiz. Bu bağlamda edebiyat sever vatandaşlarımızı 29 Haziran 2 Temmuz arasında düzenlenecek olan 42. KIBATEK Uluslararası Edebiyat Şölenine davet ediyorum” dedi.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/42-kibatek-uluslararasi-edebiyat-soleni-nevsehir-yerelhaber-1890241/

nevşehir http://www.hediyeiskelesi.com/ KIBATEK
Yorumlar
"42. Kıbatek Uluslararası Edebiyat Şöleni Ortahisar 'Da Yapılacak" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

42. Kıbatek Uluslararası Edebiyat Şöleni Ortahisar 'Da Yapılacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.