ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

2016’da kişi başına 8.4 kitap düştü

Türkiye Yayıncılar Birliği İkinci Başkanı Fahri Aral, Türkiye’de 2016 yılında kişi başına 8.4 kitap düştüğünü, bunun önemli bir rakam olduğunu söyledi.

21.2.2017

2016’da kişi başına 8.4 kitap düştü

“3. Kitap Fuarı” için geldiği Samsun’da açıklamalarda bulunan Fahri Aral, “Türkiye’de 2016 yılında kişi başına 8.4 kitap düştü. 

Bu önemli bir rakam. Ama bu 78 milyon nüfusa göre o kadar fazla değil. Yayıncılık sektörü bu anlamda büyüyor. Türkiye Yayıncılar Birliğinin de üye olduğu Uluslararası Yayıncılar Birliği verilerine göre, dünyada büyüyen yayın sektörleri arasında 11. durumdayız. Üretilen kitap çeşidine göre yine 11. sıradayız. Bunlar umut verici sevindirici gelişmeler” diye konuştu.
kitap kütüphane edebiyat
Yorumlar
"2016’da kişi başına 8.4 kitap düştü" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

2016’da kişi başına 8.4 kitap düştü ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.