ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tiyatrocu Ayberk Atilla hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde Mesane kanserine yakalanan ve tedavisine başlanan usta oyuncu Ayberk Atilla, 71 yaşında hayata veda etti.

21.1.2017

Tiyatrocu Ayberk Atilla hayatını kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamada, Atilla'nın hayatını kaybettiği belirtilerek, "Değerli sanatçılarımızdan Ayberk Atilla ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, tüm sevenlerine ve Türk tiyatrosuna başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi. Atilla, son olarak dün akşam final yapan Kiralık Aşk dizisinde Sadri Usta, Seksenler dizisinde ise Mehmet olarak rol alıyordu. Usta oyuncu hastalık sonrası, "Moralimi bozmuyorum. Bu yaştan sonra su çiçeği çıkartacak halimiz yok." açıklamasını yapmıştı. [ kalin ]"ÇOK ÜZGÜNÜZ..."[ /kalin ] Kiralık Aşk dizisinin yapım şirketi 'Ortaks Yapım'dan yapılan açıklama şöyle: "Usta oyuncu Ayberk Atilla'yı kaybettik. Çok üzgünüz... Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz." [ kalin ]AYBERK ATİLLA KİMDİR?[ /kalin ] 18 Eylül 1946 tarihinde İstanbul'da doğan Ayberk Atilla, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan sanatçı, sanat hayatına 1967 yılında Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda başladı. Sırasıyla Münir Özkul Tiyatrosu, Altan Karındaş Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üç Maymun Kabare, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde de rol alan Atilla, bir süre aranın ardından yeniden tiyatroya dönerek, BKM Oyuncuları kadrosuna katıldı. Son olarak reyting rekortmeni dizieler Seksenler ve Kiralık Aşk'ta rol alıyordu.

Yorumlar
Mesaj Yaz 23.1.2017 20:18:11
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun Seksenler dizisinin her bölümünü keyifle izliyorum, bu bölümünde eksikliği fark ediliyordu usta oyuncunun

Mesaj Yaz 22.1.2017 13:41:24
Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum Allah rahmet etsin

Mesaj Yaz 22.1.2017 10:52:15
Şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşadık.Mekanı cennet olsun..

Mesaj Yaz 22.1.2017 09:39:14
Cennet mekan olsunlar..
başımız sağ olsun


Mesaj Yaz 22.1.2017 01:01:22
Mekanı cennet olsun,üzüldüm

Mesaj Yaz 21.1.2017 23:57:33
Evet, hepsi bundan ibaret dünya işte
bir ezanla gelir bir salah ile gider. İki nefeslik dünya, yani öyle çakılıp kalınmıyor
Allah taksiratını af etsin, gâni gâni rahmet etsin.


Mesaj Yaz 21.1.2017 22:29:57
Güzel insanlar, anılarımızı da alıp birer bir gidiyorlar.

Işıklar içinde uyu Ayberk Atilla...



Yorum Yapın

Tiyatrocu Ayberk Atilla hayatını kaybetti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.