ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Nobel ödülü kazandı kayıplara karıştı

Nobel ödülü kazanan Bob Dylan kayıplara karıştı

19.10.2016

Nobel ödülü kazandı kayıplara karıştı

İsveç Akademisi Nobel kazanan Bob Dylan’a ulaşamıyor.
AKADEMİ VAZGEÇTİ

İsveç Akademisi, Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görülen ünlü sanatçı Bob Dylan’a ulaşma çabalarından vazgeçti.

ULAŞAMIYORLAR

İsveç Kraliyet Akademisi, 5 gün önce Nobel Edebiyat Ödülü’ü ABD’li ünlü şarkıcı Bob Dylan’ın kazandığını açıklamıştı. Ancak akademi bugüne kadar ünlü sanatçıya ulaşmayı başaramadı.

SAKİN BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUZ

İsveç Akademisi Daimi Sekreteri Sara Danius yaptığı açıklamada, sanatçı ile ilişki kurma çabalarına devam etmeyeceklerini belirterek, "Biz sakin bir şekilde oturup bekliyoruz"’ dedi.

KABUL EDECEK Mİ?

Bob Dylan’ın ödülü kabul edip etmeyeceğine ilişkin hala bir açıklama yapmadı.

"GELMEZSE CAN SIKICI OLUR"


Danius, konuyla ilgili şunları söyledi: "Bob Dylan’ın gelebileceği hissi içindeyim. Bu yanıldığım bir his olabilir. Tabii ki eğer gelmezse can sıkıcı olur.

"İSTEMİYORSA GELMEZ"


Ancak bu durumda da ödül kendisinin ve biz bu andan sonra bu yada şu şekilde sorumluluk alamayız. Eğer gelmek istemiyorsa gelmez. Her koşulda büyük bir şölen olacak’" diye konuştu.

TWEET DIŞINDA YORUM YOK

Şu ana kadar Bob Dylan tarafından ’2016 yılı Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görüldüğünü belirten bir Twitter yorumundan başka bir açıklama gelmedi.

CUMA GÜNÜ KONSER VERDİ

Bob Dylan, cuma günü Desert Trip Festival kapsamında Coachella’da bir konser verdi. Dylan’ın ardından sahneye Rolling Stones grubu çıktı.
Grup adına konuşan Mick Jagger, “Bu muhteşem konser için Bob Dylan’a teşekkür eetmek istiyorum. Daha önce hiç Nobel ödüllü biriyle aynı sahneyi paylaşmamıştık. Bob bizim Walt Whitman’ımız (ABD’li şair)” yorumunu yaptı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 21.10.2016 19:40:57
Bakacağız artık, sistem sorunu önemli...

Mesaj Yaz 20.10.2016 12:08:45
Mahalle kabadayısı..” ( every empire that enslaved him is gone/ Egypt and Rome even the great Babylon/He’s made a garden of paradise in the desert sand/ In bed with nobody, under no one’s command/ He’s the neighborhood Bully) (1).



bu şarkıyı yazıp söyleyip sonra tepkiler alınca çark ediyorsa zaten adam değilmiş ki

sisteme entegre olmuş hatta sistemin adamı
şimdi de ödül vermişler reddetse ne olur reddetmese ne olur


Mesaj Yaz 19.10.2016 14:39:09
Eğer ödülü kabul ederse adam değildir !

Etmeyecek...



Yorum Yapın

Nobel ödülü kazandı kayıplara karıştı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.