ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İsrafil Köse'den kötü haber

Trafik kazası geçiren İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse ise "Şu an bilinci kapalı, komada, yaşıyor, nefes alıyor ama duaya ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncunun menajeri ise Köse'nin sabah 02:30'da hayatını kaybettiğini açıkladı.

22.8.2016

İsrafil Köse'den kötü haber

Televizyon dizilerinde Karadeniz şivesi ve taklitleriyle oldukça renkli bir rol ortaya koyan İsrafil Köse, geçirdiği kazanın ardından yoğun bakıma alınmış ve tedavisine başlanmıştı. Sabah saatlerinde oyuncu arkadaşları art arda yaptıkları başsağlığı paylaşımları ile ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğini duyurdular.

EŞİNDEN AÇIKLAMA: KOMADA, YAŞIYOR

Hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Köse’nin eşi Şengül Köse, eşinin dün sabah saat 06.30’da arkadaşlarıyla bir mekandan çıktıktan sonra motosikletine bindiğini söyledi.

Eşinin, Kadıköy’deki Ayrılıkçeşme durağında kasisten geçerken frene basmasına rağmen duramadığını, sağ şeritte ters istikamette park halinde duran taksi sürücüsünün açtığı kapıya çarptığını aktaran Köse, şunları kaydetti:
"Eşim motosikletiyle 14 metre sürüklendikten sonra kaldırıma çarpıyor. Olay yerindeki görgü tanıklarının söylediğine göre kaza anında kalbi duruyor. Önce vatandaşlar kalp masajı yapıyor daha sonra kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajına devam ediyor. Hastaneye ölü olarak getirilen eşim burada 3 saat yapılan kalp masajıyla hayata döndürülüyor. Ardından çekilen MR sonucunda eşimin beyinde kanama olduğu görülüyor. Doktorlar tarafından yapılan müdahaleyle beyin kanaması durduruluyor. Kaburgaları kırık olduğu için sağ ciğerinde kanama meydana geliyor. Şu an bilinci kapalı, komada, yaşıyor, nefes alıyor ama duaya ihtiyacımız var."

Yorumlar
Mesaj Yaz 28.8.2016 22:38:04
Alllah acil şifalar versin değerli abimizel

Mesaj Yaz 23.8.2016 17:12:51
usta bir oyuncuydu..karadenizin insanını hakkıyla yansıtan bir yüz ve kişilikti..Allah rahmet etsin.

Mesaj Yaz 23.8.2016 03:59:47
Allah rahmet eylesin.

Mesaj Yaz 22.8.2016 15:32:29
Çok üzüldüm severek izlediğim oyunculardan biri, duruşu ile hayat felsefesi ile allah rahmet eylesin...

Mesaj Yaz 22.8.2016 12:49:16
Bunlar çok güzel adamlar, hayatımızı güzelleştiren sanat aydınlığının emekçileri. Görklü Birtengri'm sağlıkla ayağa kalkmasıma yerdım et...



Yorum Yapın

İsrafil Köse'den kötü haber ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.