ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Küçükçekmeceli öğretmenler kitap okuyor

Küçükçekmece’de yaşayan öğretmenler kitap kulübü kurdular.

24.2.2016

Küçükçekmeceli öğretmenler kitap okuyor

Küçükçekmece Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği öncülüğünde kurulan ve kısa adı KÖK olan Küçükçekmece Öğretmenler Kitap Kulübü’nün ilk toplantısı yapıldı.
Yazar Ali Rıza Bayzan’ın “Terapistin Sufi Olursa” adlı kitabının okunup değerlendirildiği toplantı Sefaköy Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya katılan öğretmenler samimi bir ortamda kitap üzerine düşüncelerini dile getirdiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Küçükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Sabaz “ Biz kitaba inanan bir milletiz. Öğretmen olduğumuz için de topluma karşı büyük sorumluluklarımız var. Kitap kulübümüz öğretmenlerimizin daha çok kitap okuması için bir vesile olacak. Her ay buluşup bitirdiğimiz kitapların yazarlarıyla sohbet edeceğiz. Bizim elimizde kitap gören öğrencilerimiz de kitap okuyacak. Biz iyiliklerin ve bilginin yaygınlaşması için sürekli mücadele edeceğiz.” dedi.

Kitap Kulübü koordinatörü olan Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Turgay Çapar ise “İkinci toplantımızı gazeteci yazar Yavuz Bahadıroğlu ile gerçekleştireceğiz. Biz hizmet sendikacılığı yapmak için yola çıktık. KÖK ise projelerimizden sadece birisi” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 27.2.2016 22:20:55
okunan her kitap ufka merdiven dayamak gibidir
harkulade bir fikir


Mesaj Yaz 25.2.2016 08:35:41
Duygulu denemenizi okumaktayım.
Güzel anlatımınız için sağolun.
Beğeniyorum.
............................... Saygı ve Selamlar...


Mesaj Yaz 25.2.2016 07:05:28
Kitap okunması adina , ne güzel bir proje başlatılmış, inanın çok sevindim.O kitabi ona benzer kitapları bende okumuştum harika diyorum, artik kitap hediye edilsin özel günlerde tüm kalbimle.


Yorum Yapın

Küçükçekmeceli öğretmenler kitap okuyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.