ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İzmir'de 'Bitlis Tanıtım Günleri' düzenlenecek

Bitlis ve ilçelerinin turizm potansiyelleri 25-28 Aralık tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek olan 'Bitlis Tanıtım Günleri'nde tanıtılacak.

13.12.2015

İzmir'de 'Bitlis Tanıtım Günleri' düzenlenecek

Bitlis Valiliğince yapılan açıklamada, Bitlis’in turizm değerlerinin tanıtılması, ekonomi ve ticari kapasitesinin artırılması ve alternatif turizm potansiyellerinin tanıtılmasının amaçlandığı tanıtım günleri 25-28 Aralık tarihleri arasında İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazarı’nda düzenleneceği ifade edildi.

Açıklamada, Bitlis’in birçok medeniyete ev sahipliği yaptığı, bu dönemlerden izler taşıdığı belirtilerek, “Bitlis, yılın 12 ayında turizmin her türüne cevap verecek potansiyele sahiptir. Anıtsal yapıları, eşsiz doğası, geleneksel kültürü, dünyanın ikinci büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü, Selçuklu medeniyetinin en büyük eserlerini içinde barındıran Ahlat ilçesi gibi eserleri İzmir’de tanıtıma sunuyoruz.” denildi.

Açıklamanın sonunda ise İzmir ve Ege bölgesinde bulunan Bitlislilerin davet edildiği tanıtım günlerine, Bitlis Valiliği, kaymakamlıklar, belediyeler ve bazı sivil toplum örgütlerinin katılacağı duyuruldu. (İLKHA)

Yorumlar
"İzmir'de 'Bitlis Tanıtım Günleri' düzenlenecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İzmir'de 'Bitlis Tanıtım Günleri' düzenlenecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.