ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Antalya Piyano Festivali başlıyor...

Antalya, dünya liderlerinin ağırlandığı G20 zirvesinin hemen ardından, şimdi de klasik müziğin en önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Don Davis, Christoph-Mathias Mueller, Hiromi, Saleem Ashkar, Hüseyin Sermet, Nikolai Demidenko gibi birbirinden ünlü isimleri müzikseverlerle buluşturuyor.

19.11.2015

Antalya Piyano Festivali başlıyor...

Dünyaca ünlü yerli ve yabancı bir çok müzisyeni Antalya’da buluşturacak olan Piyano Festivali, bir çok ilke de imza atacak.

Cazın Çılgın Kızı Hiromi ve dünyanın en çok aranan piyano ikililerinden Ufuk&Bahar Dördüncü “Sahnede İsyan” projeleriyle Antalya’daki ilk konserlerini festival kapsamında verecekler ve müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacaklar.
Matrix, Jurassic Park ve Beauty and the Beast gibi gişe rekortmeni filmlerin müziklerine imza atan Don Davis, Türkiye’deki ilk konserini gerçekleştirecek. Davis, bu özel akşamda kendi müziklerini ve unutulmaz film müziklerini yorumlayacak olan Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nı yönetecek.
Ülkemizde ve uluslararası sahnelerde, başarılarını kanıtlamış olan yetenekli genç sanatçılardan oluşan ” Filarmoni Antalya Orkestrası” vereceği ilk konser ile müzikseverlerle buluşacak.
Ünlü müzisyenler tarafından bestelenen bir çok eser yine ilk kez Antalya Piyano Festivali’nde çalınacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan festival, 17-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

Yorumlar
"Antalya Piyano Festivali başlıyor..." haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Antalya Piyano Festivali başlıyor... ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.