ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı

Bursa'nın Yıldırım İlçe Belediyesi'nin düzenlediği 'Yıldırım'da Yaşam' konulu 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

14.10.2015

Ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı

Bursa’nın Yıldırım İlçesinin sahip olduğu farklı güzellikleri öne çıkarmak, vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak ve insanları hobi olarak fotoğraf sanatına teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Yıldırım’da Yaşam’ temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren fotoğraflar açıklandı.

Konusunda uzman fotoğraf sanatçıları ve akademisyenlerin yer aldığı jüri, değerlendirmeye alınan 693 fotoğraf arasından Yılmaz Dinçer’in fotoğrafını birinci, Fatih Özenbaş’ın fotoğrafını ikinci, Salih Kuş’un fotoğrafını da üçüncü olarak seçti.

Ahmet Turan Kural, Suna Erdoğan, Sare Kural, Kazım Torun ve Leyla Emektar’ın fotoğrafları da jüri tarafından mansiyona değer bulundu. Yıldırım Belediye Başkanlığı Özel Ödülü ise İsa Cıda’nın oldu. 17 Ekim Cumartesi günü yapılacak ödül töreninin ardından dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Barış Manço Kültür Merkezi’nde sergilenecek. (İLKHA)

Yorumlar
Mesaj Yaz 19.10.2015 17:07:01
Bursa'da geçen hafta ve özellikle Yıldırım'da ara sokaklara daldım..
pencerelerde saksılar.. sokaklardaki temizlik.. insanlarda bir medeniyet..
çok resim çektim.. kıvançlı keyifler yaşadım.. şairlere ayrılmış mekanlardan, tahta barakardan fışkıran sanata kucak açışlara..

bu bir kültür.. bir üstüne kayma.. mutluluğa bereket.. kutlarım düşünceyi..



Yorum Yapın

Ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.