ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açtı

TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, kapılarını kitapseverlere açtı.

20.4.2015

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açtı

İzmir Kitap Fuarı’nın 20. kez açılışı için Kültürpark Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda tören düzenlendi.
Törende konuşan yazar Doğan Hızlan, kitap fuarlarının okuyucunun vizyonunu geliştirdiğini, yeni kitaplar görme imkanının yanında yeni yazarları da tanıma fırsatı verdiğini ifade etti.

Bu yıl 400 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecek fuarda söyleşi, şiir dinletisi, panel ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra 150 kültür etkinliği düzenlenecek.
Kültürpark’taki fuarda, yazar, şair, bilim insanları 9 gün boyunca okurlarla bir araya gelecek. Fuar, 11.00-20.00 saatleri arasında, kapanış günü ise 19.00’a kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.

TÜYAP tarafından düzenlenecek sergide fuarın ilk yıllarından bugüne fuar afişleri, fotoğrafları ve fuar anılarının da yer aldığı bir köşe oluşturuldu. Fuarda ayrıca yazar Aziz Nesin’in portre karikatürlerinden oluşan bir sergiye de ev sahipliği yapacak.
Törene, TÜYAP Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, TÜYAP Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, CHP İzmir Milletvekillerinden Musa Çam ve Alaattin Yüksel, fuarın onur konuğu şair Süreyya Berfe, yayınevi yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
"İzmir Kitap Fuarı kapılarını açtı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açtı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.