ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Rize yeniden Feshane'yi sallamaya geliyor!

Rize Dernekler Federasyon'unun Feshane'de düzenleyeceği 8.Rize Tanıtım Günleri'ne bu yıl 1 milyonun üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

25.3.2015

Rize yeniden Feshane'yi sallamaya geliyor!

26 - 29 Mart 2015 tarihleri arasında Feshane’de yapılacak olan 8. Rize Tanıtım Günleri’nin resmi açılışı ilk gün (26 Mart Perşembe) saat 14.00 de gerçekleştirilecek. Bakanlar düzeyinde katılımın olacağı açılış programına Milletvekilleri, İstanbul Büyük şehir Belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, iş dünyasından ve spor camiasından tanınmış isimler katılacak. Atma türküler eşliğinde yapılacak olan açılış esnasında misafirlere çeşitli yöresel ikramlar yapılacak.

80 m2 BÜYÜKLÜĞÜNDE İKİ KATLI RİZE EVİ BÜYÜK İLGİ GÖRECEK

Rize’nin bütün kurumlarının ve ilçelerinin katılarak stant açacağı Feshane Rize günlerinde en ilgi çekecek argüman, yapımı 1 ay süren Rize evi olacak. İki katlı olarak planlanan Rize evinin alt katında eski evlerde olan materyallerden oluşan müze, üst katında ise gelen misafirlerin ağırlanacağı cumbalı bölümler yer alacak.

3 FARKLI DİLDE REKLAM AFİŞLERİ HAZIRLANDI

’Doğa turizminin başkenti Rize’ sloganı ile hazırlanan bu yıl ki tanıtım konseptinde kardeşlik vurgusu ön plana çıkarıldı. Alt slogan olarak kullanılan "Gelun bi Çay içelum" daveti İngilizce, Lazca ve Kürtçe dillerinde hazırlanarak İstanbul sokaklarına asıldı. Yüz binlerce ziyaretçiyi Feshane’de ağırlamaya hazırlanan RİDEF, farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu düşünerek farklı dillerde bir davet işini girdiğini belirtti.

Yorumlar
Mesaj Yaz 28.3.2015 12:16:10
"Alt slogan olarak kullanılan "Gelun bi Çay içelum" daveti İngilizce, Lazca ve Kürtçe dillerinde hazırlanarak İstanbul sokaklarına asıldı. "

Nedir bu böyle, birbirine öpücük atmalar filan :)

Potomyalıların, Mezopotomya'lılara kardeşlik daveti filan.

Efendi dili bileştiriciliğinde.

Yiyin için, talan edin, nasılsa hesabı Türkler ödeyecek...

Kim dedi? Ağam dedi. Peki ağan kim; İngilizce deduk ya, daaaa !

He gurban görmemişem :)




Yorum Yapın

Rize yeniden Feshane'yi sallamaya geliyor! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.