ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Başkan Genç, Bilim Sanat Merkezinin Yerini İnceledi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, eğitim kurumlarının fiziki şartlarını ve eğitim kalitesini yükseltmek için her türlü adımı atmaya hazır olduklarını söyledi.

21.1.2015

Başkan Genç, Bilim Sanat Merkezinin Yerini İnceledi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlkokulu’nu ve aynı alanda yapılması planlanan Bilim Sanat Merkezi alanını inceledi. Bilim Sanat Merkezi’nin Esentepe mahallesine yapılmasından dolayı ayrı bir memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Genç, "Eğitim, biz yöneticilerin yanı sıra bütün insanların gönüllü ve bir bütün olarak yapması gereken çalışmalardır. Belediye olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi çocuklarımızın eğitimi için üzerimize düşeni fazlasıyla yapma gayreti içerisinde olacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği ’Muasır Medeniyetler’ seviyesine ulaşabilmesi ve ülkemizin kalkınması için eğitim önemli bir fonksiyonu yerine getirmektedir. Bundan dolayı eğitim kurumlarının fiziki şartlarını ve eğitim kalitesini yükseltmek için Ortahisar Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu manada Esentepe Mahallemizde yapılması düşünülen Bilim Sanat Merkezi ilimiz ve Ortahisar ilçemiz adına önemli bir kazanım olacaktır" dedi.
Bilim Sanat Merkezi’nin önemine vurgu yapan başkan Genç, "Ortahisar ilçemizde yapılacak olan bu merkez inşallah hem ilimin, hem de bilimin merkezi olacaktır. Burada kurulacak olan Bilim Sanat Merkezi’nde ülkemizin en büyük değerleri olan üstün yetenekli çocuklarımız keşfedilip geleceğimize yön veren kişiler olarak yetişecektir. Ayrıca üzerinde durulması gereken en önemli konu da, bu çocuklarımızı yetiştirirken sorumluluk sahibi ve hedefleri olan kişiler olarak yetiştirmektir" diye konuştu.


Kaynak:
http://www.haber3.com/baskan-genc-bilim-sanat-merkezinin-yerini-inceledi-3149833h.htm


Yorumlar
"Başkan Genç, Bilim Sanat Merkezinin Yerini İnceledi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Başkan Genç, Bilim Sanat Merkezinin Yerini İnceledi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.