ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sorgun'da edebiyat sohbetleri başladı

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen...

20.1.2015

Sorgun'da edebiyat sohbetleri başladı

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Edebiyat Sohbetleri"nin ilki yapıldı.
Eğitimci Yazar Siyami Yozgat’ın iş yerinde gerçekleştirilen sohbetin ilk konuğu, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından "Bozkırda Altmışaltı" hikaye kitabıyla yılın en iyi hikayecisi seçilen Mustafa Çiftçi oldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Sorgun’un kültürel kimliğini oluşturmak adına yapılan sohbetleri bundan böyle her hafta düzenleyeceklerini söyledi.
Sorgun’da edebiyatla uğraşan bir çok yazar, şair, ozan ve öğretmen bulunduğunu, bu toplantıya bunların hepsini davet ettiklerini ifade eden Ekinci "Dallarında önemli birikime sahip insanlarının birikimlerini, özellikle bu kültürel ortamlarda paylaşmaları gerektiğine inanıyoruz. İlçemiz Sorgun esasen bu bilim, sanat ve kültür potansiyeline de sahiptir. Bizlere düşen görev mevcut potansiyeli en iyi şekilde değerlendirip, bunu Sorgun insanına aktarmaktır. Yapacağımız bu sohbetlerin çok yararlı olacağı inancındayım" dedi.
Edebiyat Sohbetleri’nin ilk toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, lise ve ortaokul müdürleriyle edebiyat öğretmenleri katıldı.


Kaynak:
http://www.radikal.com.tr/yozgat_haber/sorgunda_edebiyat_sohbetleri_basladi-1274254


Yorumlar
"Sorgun'da edebiyat sohbetleri başladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sorgun'da edebiyat sohbetleri başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.