ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Makedonya’da Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası konser verdi

Makedonya'nın Ohri şehrinde düzenlenen konsere Türkiye’yi temsilen Katılan Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası sergilediği performansla izleyenleri büyüledi.

19.1.2015

Makedonya’da Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası konser verdi

’Gerdan’, ’Oteks folk’, ’Ohriganka’, ’Pletenka’, ’İlinden’ ve ’Filigrani’ folklor ve müzik ekiplerin yer aldığı konserde, Dr. Mohammed Raouf yönetmenliğinde 5-16 yaş arası çocuk ve gençlerden oluşan kemancılar da yer aldı. Kültür evi salonunda gerçekleşen konserde Antalya çocuk senfoni orkestrasının sergilediği performans seyirciden büyük alkış aldı. Çocuklar kemanlarıyla, aldıkları eğitimi en iyi şekilde sergilemeyi başardılar. DHA Makedonya muhabirine konuşan senfoni orkestrası şefi Dr. Mohammed Raouf, Antalya çocuk senfoni orkestrası olarak Makedonya’nın Ohri şehrinde düzenlenen konserde performanslarını gerçekleştirdiklerini ve çok memnun olduklarını söyledi. Orkestra şefi, Türkiye’yi, Antalya’yı temsilen çok güzel bir eser ortaya koyduklarını da ifade etti. Orkestra üyesi Kaan Çıtak ise gerçekten çok mutlu olduğunu ve duygulandığını ifade ederek Makedonya’ya gelmekten mutluluk duyduğunu, Ohri’yi de gezdiklerini söyledi. Keman çalan Seray Büke Okan da Türkiye’yi temsil etmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek Makedonya’nın çok güzel bir yer olduğunu, özellikle tarihi eserlerine bayıldığını, bundan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.


Kaynak:
http://www.mynet.com/haber/dunya/makedonyada-antalya-cocuk-senfoni-orkestrasi-konser-verdi-1663793-1


Yorumlar
"Makedonya’da Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası konser verdi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Makedonya’da Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası konser verdi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.