ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Usta kalemler Adana'da kitap kurtlarıyla buluştu

Adana'da 8'inci kez düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı, edebiyatın seçkin isimlerini imza günlerinde okurlarıyla bir araya getirdi

19.1.2015

Usta kalemler Adana'da kitap kurtlarıyla buluştu

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 8’inci Çukurova Kitap Fuarı yine yoğun ilgi gördü. Bu yıl 13-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuarda yaklaşık 250 yayınevi, on binlerce eseri kitap kurtlarıyla buluşturdu. Organizasyon kapsamında yaklaşık 300 yazar imza günlerinde okuyucularıyla bir araya geldi. Fuarda, son yıllarda ses getiren çalışmalara imza atan Hamit İzol, Yelda Cumalıoğlu ve Fatma Erdek de hayranlarıyla bire bir görüşme şansı yakaladı.

BÜTÜN KİTAPLARI İLGİ GÖRÜYOR
İşadamı kimliğine, son dönemde 4 kitap yazarak edebiyatçı kişiliğini de ekleyen Hamit İzol, fuarda en çok ilgi gören yazarlar arasındaydı. Destek Yayınları’nın standında kitaplarını imzalayan İzol’un okuyucuları, kendisiyle sohbet etme imkanı da buldu. ’Aşiret’, ’Ağanın Akmayan Gözyaşları’, ’Kürt’ün Türk Aşkı’ ve ’Barış Sonrası Büyük Türkiye’ kitaplarının her biriyle okuyucusunun ayrı ayrı hayranlığını kazanan İzol, fuarda gördüğü ilginin, yazma şevkini artırdığını söyledi.

ADANALI OKUYUCU BİR BAŞKA OLUYOR
’Aşk’ temalı edebiyat eserlerinden vazgeçemeyenlerin 8’inci Çukurova Kitap Fuarı’nda ilgi gösterdikleri isimlerden biri de Fatma Erdek oldu. Ephesus Yayınları’nın standında iki gün boyunca, 2012’de yayınlanan ilk kitabı ’Melekler Zamanı’ ile geçen yıl çıkan ’Kara Kış Beyaz Düş’ ve birkaç ay önce raflardaki yerini alan ’Erken Rüya Zamanlar’ adlı romanlarını okuyucuları için imzalayan Fatma Erdek, "Adanalı okuyucunun edebiyata bakışı çok farklı. Bizlerle ve kitaplarla çok sıcak bir ilişki kuruyorlar" dedi. İzmirli bir yazar olan ve son 10 yıldır roman üzerine çalışan Fatma Erdek, Ege Üniversitesi’nden emekli olduktan sonra kitaplarını yayınlamaya başladı. Erdek’in baskı aşamasında olan yeni kitaplarının Mart ayında okuyucuyla buluşması bekleniyor.

CUMALIOĞLU ’AŞK OLSUN’ DİYOR
’Hüznü Güneşe Çevirenler’ ve ’Enerjiyle Açılan Karanlık Kapılar’ın ardından yazdığı ’Aşk Olsun’ adlı 3’üncü kitabıyla edebiyat dünyasında kalıcı olacağını kanıtlayan Yelda Cumalıoğlu da fuarın yıldız isimlerinden biriydi. Aynı zamanda Destek Yayınları’nın sahibi olan Cumalıoğlu, hem yazar olarak fuarda ilgi görmekten, hem de yayınevi olarak kitaplar ve yazarlarını okuyucuyla bir araya getirmekten memnun olduklarını ifade etti. Fuarı başarılı bulan Yelda Cumalıoğlu, stantlarında 500’e yakın kitap ve 10’dan fazla yazarı okuyucuyla buluşturduklarını kaydetti.


Kaynak:
http://www.sabah.com.tr/guney/2015/01/19/usta-kalemler-adanada-kitap-kurtlariyla-bulustu


Yorumlar
"Usta kalemler Adana'da kitap kurtlarıyla buluştu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Usta kalemler Adana'da kitap kurtlarıyla buluştu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.