ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği Karşıyaka'da Açıldı

10 yıllık mozaik sanatçısı Şükriye Işıkal'ın Kurucu Başkanlığı'nı yaptığı Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği'nin açılışı 10 Ocak Cumartesi günü Karşıyaka'da gerçekleştirildi.

13.1.2015

Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği Karşıyaka'da Açıldı

Çok sayıda sanat severin katıldığı Dernek açılışını İzmir Merkez Valisi Sayın Dr. Mustafa Tamer yaptı.

Cam ve doğal mozaik, ahşap boyama, kağıt heykel, resim ve keman eğitimlerinin verildiği atölyede alanında uzman eğitimciler sanatseverlere deneyimlerini aktarıyor.

Keman ve yan flüt dinletisi eşliğinde sanatseverlere hoş bir gün yaşatan Dernek Kurucu Başkanı Şükriye Işıkal ve Dernek Başkanı Fatih Burgucu ayrıca açılışta eğitimcilere ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerine sertifikalarını takdim etti.

Derneğin Kurucu Başkanı Şükriye Işıkal 10 yıldır cam mozaik üzerine çalışmalar yapıyor. Işıkal bugüne kadar pek çok sergide de eserlerini sergileme imkanı buldu. Bunun yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Tepebaşı Down Senderomlular Elizimi Mozaiklendirir Misin?" çalışması na katılan Şükriye Işıkal ayrıca iki kez Ressamlar Derneği Karma Sergisi’nde yer alırken, 2013 yılında da Camların Renkli Dünyası Cam Mozaik Sergisi’ni İstanbul’da ve Foça Belediyesi Reha Midilli Sergi Salonu’nda açtı.

Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği cam ve doğal mozaik, ahşap boyama ve kağıt heykel ile ilgilenen tüm sanatseverleri Bahriye Üçok Mahallesi 1764 Sokak No: 29/A, Karşıyaka/İzmir adresinde bulunan atölyesine bekliyor.


Kaynak:
http://www.haberler.com/mavi-kelebek-kultur-ve-sanat-dernegi-karsiyaka-6859553-haberi/


Yorumlar
"Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği Karşıyaka'da Açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği Karşıyaka'da Açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.