ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bodrumlu Yazar İlk Kitabını Tanıttı

Bodrumlu genç yazar Canan Candan Şahin, bilim kurgu içerikli polisiye türdeki ilk kitabını ünlü şair İlhan Berk’in adının verildiği sokakta tanıttı.

13.1.2015

Bodrumlu Yazar İlk Kitabını Tanıttı

“Nemesis” adlı Kitap tanıtımında dostları genç yazar Şahin’i yalnız bırakmazken, yazar Canan Candan Şahin Türkiye’deki polisiye anlayışını kökten değiştirmeyi ve ülkenin en çok okunan ve merakla beklenen polisiye yazarı olmayı hedeflediğini belirtiyor.
Alışılagelmiş dedektif seri katil anlayışına farklı bir yorum getirerek enteresan ve çarpıcı hikayeler yazarken, okurları şaşkınlıklar içinde bırakarak, düşünmeye ve sorgulamaya teşvik etmeyi amaçlayan yazar Canan Candan Şahinkitabı hakkında şunları söyledi: “Nemesis te; hikayenin başkahramanı Cinayet Masası Dedektifi Ada Merter adlı karakter; kötülüğün karşısında kararlılıkla duruşu, çarpıcı karakteri ve tüm kusurlarıyla yeni hikayelerin de kahramanı olacak. Nemesis, sıradan bir polisiye kitap olmanın çok ötesinde, içinde mitoloji, çarpıcı bilimsel gerçeklikler barındıran çok kapsamlı bir kitap. Kitabın başlarından itibaren hiç düşmeyen bir tempo ve merak okuyucuyu yakalıyor. Üstelik akıcı dili ve sürükleyici anlatımıyla editörlerden tam not almış bir roman. Sürprizler ve heyecan bir an bile okuyucunun yakasını bırakmıyor”
CANAN CANDAN ŞAHİN ÖZGEÇMİŞİ
1979 doğumlu olan yazar ilk ve orta öğrenimini Bodrum’da tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gördü. Bodrum Lisesi ve spor/ " target="_blank" class="tag">Bodrumspor’da basketbol oynayan yazarın en büyük tutkusu spor ve kitaplardı. Okumak yetmez olunca ilk romanını yazdı.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/bodrumlu-yazar-ilk-kitabini-tanitti-mugla-yerelhaber-567891/


Yorumlar
"Bodrumlu Yazar İlk Kitabını Tanıttı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bodrumlu Yazar İlk Kitabını Tanıttı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.