ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Zamanın Ruhu' Adlı Sergi Açıldı

Konak Belediyesi ve Kedi Kültür Sanat Merkezinin ortaklaşa düzenlediği ’Zamanın Ruhu’ adlı serginin açılışı yapıldı.

12.1.2015

'Zamanın Ruhu' Adlı Sergi Açıldı

Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezinde açılan sergide, birbirinden değerli eserler ilk kez bir arada sanatseverlerle buluştu. 19 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılışında söz alan Güniz Gürsoy Can, sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Eser Atak da, Konak Belediyesi olarak yeni yılın ilk sergisini sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Konak’ın merkezi Alsancak’ta bu serginin hak ettiği ilgiyle izleneceğini umuyoruz. 2015’te böyle kaliteli sergileri İzmirlilerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. Serginin açılışa, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Eser Atak, Kedi Kültür Sanat Merkezi kurucularından Güniz Gürsoy Can’ın yanı sıra çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı
’Zamanın Ruhu’ isimli sergi, 2 Şubat tarihine kadar Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/zamanin-ruhu-adli-sergi-acildi-izmir-yerelhaber-565164/


Yorumlar
"'Zamanın Ruhu' Adlı Sergi Açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'Zamanın Ruhu' Adlı Sergi Açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.