ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Fotoğraflarla Anılar' Sergisi Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay’ın 'Fotoğraflarla Anılar Sergisi' açıldı.

12.1.2015

'Fotoğraflarla Anılar' Sergisi Açıldı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay’ın derlediği ’Fotoğraflarla Anılar Sergisi’ düzenlenen tören ile açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda gerçekleşen serginin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Varol ve çok sayıda davetli katıldı.
Gazeteci Muhammet Karaçay, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle farklı bir etkinlik yapmak istediğini belirterek, "75 fotoğrafın yer aldığı ’Fotoğraflarla Anılar Sergisi’ni umarım beğenirsiniz. Fotoğraflarla Anılar Sergisi’nin açılmasına destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol’a teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli medyasında 33 yıldır görev alan Muhammet Karaçay’ın bu fikir ile kendilerine geldiğinde çok sevindiğini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ise sergiye destek veren Başkan Zolan’a teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi ile Gazeteciler Cemiyeti’nin ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Zolan Muhammet Karaçay ile 1987 yılında tanıştıklarını ve ilk fotoğrafını o dönemde çektiğini ifade ederek, basın emekçilerinin gece gündüz demeden zor şartlarda vatandaşlara haber ulaştırma görevlerini yerine getirdiğini söyledi.
Konuşmaların ardından serginin açılışı Başkan Zolan ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. Karaçay’ın yapımını gerçekleştirdiği Fotoğraflarla Anılar programlarından derlediği 75 fotoğraf , 9-15 Ocak tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak.


Kaynak:
http://www.haber3.com/fotograflarla-anilar-sergisi-acildi-3130066h.htm


Yorumlar
"'Fotoğraflarla Anılar' Sergisi Açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'Fotoğraflarla Anılar' Sergisi Açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.