ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Roza Sanat Merkezi Açıldı

Gebze’de bugüne kadar sanatın tiyatro dalında faaliyet gösteren Tiyatro Roza, Roza Sanat Merkezi ile sanatın diğer dallarına da kapılarını açarken yeni mekanının da açılışını gerçekleştirdi.

9.1.2015

Roza Sanat Merkezi Açıldı

Bayram Gündoğdu ile eşi Zuhal Gündoğdu tarafından kurulan Roza Sanat Merkezi tiyatronun yanı sıra drama, güzel sanatlara hazırlık, konservatuara hazırlık, gitar, bağlama, keman, piyano, ney, ritim, şan, resim, fotoğraf alanlarında da faal olacak. Kurslardan hem çocuklar hem de yetişkinler faydalanabilecek. Sanat merkezi bünyesinde hafta sonları canı müzik, ayda bir şiir ve edebiyat ile tiyatro üzerine söyleşiler de gerçekleştirilecek. Söyleşilerde gerek Gebze’den yerel sanatçı ve edebiyatçılar, gerekse tanınmış sanatçı, tiyatrocu, edebiyatçılar ve şairler ağırlanacak. Roza Sanat Merkezi üç katlı yeni mekanında Gebze’nin kültür sanat hayatı ile birlikte kentleşmesine önemli katkılarda bulunacak. Hacı Halil Mahallesi; Yeni Bağdat Caddesi, 1227 Sokak, No: 5/B adresindeki Roza Sanat Merkezi’ne 0262 642 22 99 – 0546 776 76 92 numaralı telefonlardan www.tiyatroza.com internet adresinden ve sosyal medyada roza sanat merkezi ve tiyatroza adreslerinde de ulaşılabilir.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Roza Sanat Merkezi’nin açılışına Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel, Darıca Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Candemir, AKP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin, Gölcük Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre, Gebze Bilkar Tiyatro Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Abbas Kırçıl, Era/Enbir Gayrimenkul sahipleri Birol Koç ve Ensar Katı, Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tatil Köyü Müdür Yardımcısı Gökhan Özdemir’in de aralarında bulunduğu bürokratlar, siyasiler, kültür sanat insanları, Roza Sanat Merkezi tiyatrocuları, kursiyerleri ve velileri katıldı. Merkezin açış kurdelesini protokol konukları ve kursiyer çocuklar hep birlikte kesti. Mustafa Yıldıztekin ve Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel kurdele kesimi öncesi yaptıkları kısa konuşmalarda Roza Sanat Merkezi’nin Gebze’nin kültür sanat hayatına önemli katkılarda bulunacağına inandıklarını kaydetti.

ÜRETKENLİK VE PAYLAŞIM

Roza Sanat Merkezi’ni eşi Zuhal Gündoğdu ile birlikte Gebze’ye kazandıran merkez kurucusu ve Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu 2007 yılından bu yanatiyatro alanında gösterdikleri faaliyetlerin ardından kültür sanatın diğer dallarında da yer almaktan mutluluk ve onur duyduklarını; ayrıca güzel sanatlara ve konservatuvara hazırlanan üniversite adaylarına yönelik olarak önemli bir hizmeti yerine getireceklerini kaydetti. Gündoğdu kültür sanat alanında hem üretkenliği hem de paylaşımı ilke edindiklerini belirtip bu anlamda düzenleyecekleri kültür sanat, edebiyat ve tiyatro ağırlıklı söyleşilerde zaman zaman ülkemizin önde gelen sanatçı, yazar ve şairlerini de ağırlayacaklarını ifade etti.


Kaynak:
http://www.demokratgebze.com.tr/roza-sanat-merkezi-acildi-173368h.htm


Yorumlar
"Roza Sanat Merkezi Açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Roza Sanat Merkezi Açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.