ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Uz. Psikolog Şenol, okul müdürlerine seminer verdi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Akşehir Kültür Merkezi’nde eğitim camiası ile bir araya gelen Uzman Psikolog Özkan Şenol, okul müdürleri ve öğrenci velileriyle ayrı zamanlarda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

7.1.2015

Uz. Psikolog Şenol, okul müdürlerine seminer verdi

Uzman Psikolog, Eğitim Uzmanı Şenol, Akşehir’de bulunan okulların müdürlerine yönelik dün düzenlenen konferansta eğitimcilerin yaşadığı sorunlar, liderlik, zaman yönetimi gibi konular üzerine bilgilendirmelerde bulundu.

2 binin üzerinde seminer verdiği belirten Şenol, “Öncelikle, Türkiye olarak, yanlış bildiğimiz şeyleri düzeltmek istiyorum. Ahlak eğitimine çok önem veriyorum. İdarecilerin ehil olmasından bahsediyorum. Olayın psikolojisini anlatmaya çalışıyorum’’ dedi.

Şenol, idarecilere seslenerek “Devletin ağırlığı yaşayın” dedi ve odanıza “İhlal edenleri, ihmal etmeyin” yazısını asmalarını istedi.

Okul idarecileri sabah 09.30’da seminer veren Uz. Psikolog Özkan Şenol, saat 13.30’da anasınıfı, anaokulu ve ilkokul, akşam saat 18.30’da ise ortaokul ve lise öğrencilerinin velilerine seminer verdi.

Uzman Psikolog-Eğitim Uzmanı Ökan Şenol, 22 Ocak 2015 tarihinde esi Akşehir Kültür Merkezi’nde saat 10.30’da ortaokul 8. sınıf öğrencilerine, saat 13.00’te lise 12.sınıf öğrencilerine seminer verecek.

3GEM DANIŞMANLIK, adını psikolojinin üç temel öğesi olan duygu, düşünce ve davranıştan almıştır. bu üç temel öğenin geliştirilmesi ve eğitilmesi merkezi olarak adlandırılmıştır. Kurucusu Uzman Psikolog Özkan Şenol, 1976 Sivas doğumludur. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra klinik alanda mastır yapmıştır. Vatani görevini de Sivas Alay Komutanlığında psikolog olarak yapmıştır. 14 yıldır bu alanda görev yapmaktadır. 3 yıl oyunculuk ve 4 yıl yönetmenlik yapmıştır. Yaklaşık 2340 seminer vermiştir. Çocuk-ergen-yetişkin psikolojisi, ebeveyn eğitimleri, doktor, hemşire ve hasta bakıcı eğitimleri, emniyet mensuplarına yönelik eğitimleri halen devam etmektedir. Milli eğitim bakanlığı - öğretmen yetiştirme tarafından illerde görevlendirilen Özkan Şenol, illerde idareci, öğretmen, veli ve öğrenci seminerlerini vermektedir.

Evli, 2 çocuk babasıdır. İstanbul Times tarafından 2012 en iyi akademisyen ödülüne layık görülmüştür.

Halen Bakırköy Zuhuratbaba’da kendi danışmanlık merkezinde, çocuk-ergen-yetişkin üzerine bireysel görüşmeler yapmakta ve grup eğitimleri vermektedir. Farkında mısınız? adlı çocuk - ergen kitabı vardır. Farkında mısınız-2” adlı kitabı ise önümüzdeki günlerde çıkacak.


Kaynak:
http://www.istasyongazetesi.com/haber/1667/uz-psikolog-senol-okul-mudurlerine-seminer-verdi.html


Yorumlar
"Uz. Psikolog Şenol, okul müdürlerine seminer verdi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Uz. Psikolog Şenol, okul müdürlerine seminer verdi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.