ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yorgo Seferis Art Gallery, 1.yaşını Yeni Sergi İle Kutladı

Urla Sanat Sokağı Derneği’nin “Sanatta Birinci Yıl Resim Sergisi” Yorgo Seferis Art Gallery’de açıldı.

7.1.2015

Yorgo Seferis Art Gallery, 1.yaşını Yeni Sergi İle Kutladı

Açılışını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yaptığı sergiye Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır ve çok sayıda sanat sever katıldı.
Suluboya, kat’ı, akrilik, yağlı boya, fotoğraf, karakalem çalışmalardan oluşan sergide; on üç sanatçının eserleri yer aldı. “Sanatta Birinci Yıl Resim Sergisi” ile aynı zamanda bir yıldır farklı sergiler ile hizmet veren, Urla Sanat Sokağı Derneği’nin sanat galerisi olan Yorgo Seferis Art Gallery’nin açılış yıl dönümü kutlandı.
“Sanatsız hiçbir şeyin olmayacağının bilincindeyiz” diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “Bir yıl boyunca açtığınız birbirinden başarılı sergileriniz ve Urla’yı sanat sergilerinde yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sergiye onur sanatçısı olarak katılan ve kendi eserlerinin de sergilendiği Prof. Dr. Cuma Ocaklı ise “Artık televizyonlar, bilgisayarlar, telefonlar insanları hapsetmiş durumda. Oysa ki sanat olgusu fizik dünyayı zenginleştirirken bireyin ruhunu besler. Lütfen sanatsız kalmayalım” diyerek duygularını ifade etti.
Sergi iki hafta boyunca misafirlerini ağırlamaya devam edecek.


Kaynak:
http://www.haber3.com/yorgo-seferis-art-gallery-1-yasini-yeni-sergi-ile-kutladi-3117092h.htm


Yorumlar
"Yorgo Seferis Art Gallery, 1.yaşını Yeni Sergi İle Kutladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Yorgo Seferis Art Gallery, 1.yaşını Yeni Sergi İle Kutladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.