ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kitap Okuyan Bilir' Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Elazığ Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ELÖYDER), ‘Kitap Okuyan Bilir’ yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini düzenlediği törenle verdi.

5.1.2015

Kitap Okuyan Bilir' Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Elazığ Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ELÖYDER), ‘Kitap Okuyan Bilir’ yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini düzenlediği törenle verdi.

Güney Eğitimciler Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen yarışmada Elazığ’da farklı kategorilerde yarışan bin 118 öğrenciden dereceye giren 60 öğrenciye tablet, bisiklet, kol saati ve kitap hediye edildi. "Kaybedeni olmayan bu okuma yarışması sayesinde gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak ve onları çevrenin olumsuz etkilerinden uzak tutmak adına bir yararımız olduysa kendimiz mutlu hissedeceğiz" diyen ELÖYDER Başkanı Selami Yılmaz, şunları söyledi: "İnsan kelimelerle düşünür ne kadar kelime bilirse düşünce ufku o kadar genişler. Hafıza aynen kaslara bezer ne kadar çok çalıştırılır ise o nispette gelişir. Beyne egzersiz yaptırmanın en kolay yolu kitap okumaktır. Bizi maddi manevi yönden üstün kılan bilgiler kitap sayfaları arasındadır. Bilgiye ulaşmanın çeşitli yolları vardır. Konferanslar dinlenir, belgeseller seyredilir. Fakat bunlar insana durup düşünme ihtiyacı olduğunda bu bilgiye tekrar ulaşma imkanı vermez. Ama insan kitap okurken düşünmek için zamanı vardır. Tekrar tekrar aynı bilgiye ulaşabilir. Kitap hiç şüphesiz fertlerin ve milletlerin hayatını değiştiren, yenileyen ve ilerlemelerini sağlayan en önemli araçtır. Bu yarışmayı düzenlememizde bize yardımcı olan öğretmen arkadaşlarımıza ve yarışmaya katılıp bizi mutlu eden tüm öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum."

Yarışmaya katılan ve dereceye girip ödül almaya hak kazan öğrenciler de yarışmayı düzenleyen ELÖYDER yetkililerine teşekkür ettiler.


Kaynak:
http://www.haberler.com/kitap-okuyan-bilir-yarismasinda-dereceye-giren-6826304-haberi/


Yorumlar
"Kitap Okuyan Bilir' Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kitap Okuyan Bilir' Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.