ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mardin'de internet kafe işletmecilerine seminer

Artuklu Kaymakamlığı tarafından internet kafe işletmecilerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Mardin Gıda...

5.1.2015

Mardin'de internet kafe işletmecilerine seminer

Artuklu Kaymakamlığı tarafından internet kafe işletmecilerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.
Mardin Gıda , Tarım ve Hayvancılık Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerde konuşan Kaymakam Soner Karataşoğlu, gelecek neslin yasa dışı sitelerden ve yanlış kişilerden korumayı amaçladıklarını söyledi.
İnternet kafelerin bir kahvehane gibi işletilmesine asla müsaade etmeyeceklerini ifade eden Karataşoğlu, "Tahammülümüzün olmadığı, birkaç şey var bunlar müstehcen sitelere kesinlikle hiçbir evladımızın girmemesi lazım. Sizin işletmiş olduğunuz internet kafelerde sigara, alkol, kumar, bahis oyunlarından hiç birisine müsaademiz yoktur" dedi.
internet kafelerde kütüphaneler kurulması gerektiğini belirten Karataşoğlu, şöyle konuştu:
"İnternet kafeler çocuklarımızın tuzağa düştüğü, bir yer olmayacak biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Gerekirse en ağır cezayı uygulayarak bunu sağlayacağız. Ancak biz denetlemelerde hiçbir olumsuzluk tespit etmeyelim. Kafelere geldiğimizde temiz, sağlıklı, ferah yerleri görmek istiyoruz. Bizim niyetimiz bu. Siz internet kafeleri bu hale getirin bizde bu gibi internet kafelere birer kütüphane kuralım, kitaplar hediye edelim. Çocuklarımız sadece internet için gelmesinler kitap okumaya da gelsinler. Hatta temiz ve kurallara uyan internet kafelere teşekkür belgesi verelim."
Seminerde daha sonra İnternet kafe işletmecilerine uzmanlar tarafından bilgi verildi.


Kaynak:
http://www.radikal.com.tr/diyarbakir_haber/mardinde_internet_kafe_isletmecilerine_seminer-1263571


Yorumlar
"Mardin'de internet kafe işletmecilerine seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Mardin'de internet kafe işletmecilerine seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.