ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Final Okulları’nda yazar etkinliği sürüyor

Elbistan Final Okulları’nda yazar etkinliği devam ediyor. Bu kapsamda bu sefer Yazar Alper Uygur, okulun konuğu oldu.

29.12.2014

Final Okulları’nda yazar etkinliği sürüyor

Elbistan Final Okulları’nda yazar etkinliği devam ediyor. Bu kapsamda bu sefer Yazar Alper Uygur, okulun konuğu oldu.

Final Okulları İlk ve Ortaokul Müdürü Enver Koç yaptığı açıklama da, yazar erkinliklerinin önemine değindi. Koç, “her ay bir yazar etkinliği ile öğrencilerimize geniş ufuklar yaratarak onların öğrenme alanlarını genişletme amacı içindeyiz. Türkiye geneli Final Okulları’nın organize ettiği çalışmalar doğrultusunda okulumuz da her ay bir yazarın etkinliği ile eğitim ortamının zenginleşmesi amaçlanmaktadır.” Dedi.

Müdürü Koç şu bilgileri verdi: “Bu çalışmalar doğrultusunda kasım ayında okulumuzu Nilay Yılmaz ziyaret ederek ‘Meraklı’ adlı kitabı ile etkinlik yaparak 4.sınıf öğrencilerimiz ile çalışmalar yapıldı. Yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan okuma sürecinde neler yapılabileceği ele alındı. Aralık ayı yazar etkinliğinde ise okulumuzu ‘Bizim Korsanlar’ kitabının yazarı Alper Uygur ziyaret ederek 8.sınıf öğrencilerimize etkinlikler yaptı.

Geniş okuyucu kitlesine sahip olan yazarların Elbistan Final Okullarını ziyaret etmeleri okulumuzda ders ve etkinlik yapmaları Final Okullarının kurumsal yapısının bir uzantısıdır. İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Bursa gibi şehirlerde ki etkinliklerin Elbistan da yapılması hem öğrencilerimize hem de bölgemize katkı sağlamaktadır.

Hem yaşam hem sınav başarısı çalışmalarında ülkemizin en köklü eğitim kurumu olan Final okulları, öğrencilerimize en iyi olanakları sunarak hem bölgemize hem ülkemiz geleceğine katkı sağlamaya devam edecektir.”


Kaynak:
http://www.elbistaninsesi.com/haber/28707-final-okullari-nda-yazar-etkinligi-suruyor.html


Yorumlar
"Final Okulları’nda yazar etkinliği sürüyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Final Okulları’nda yazar etkinliği sürüyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.