ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sanat Folkart'la yükselecek

İzmir'in yeni sembolü haline gelen Folkart Towers'ta Türkiye'nin en büyük sanat galerisi açılacak. Sanatseverlerin akınıyla Bayraklı kentin yeni yaşam merkezi olacak

25.12.2014

Sanat Folkart'la yükselecek

Folkart Towers’ta A Kule’nin ardından B Kule sakinlerinin de taşınmaya başlamasıyla Bayraklı, İzmir’in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Projenin bölgeye kattığı değeri anlatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Öncelikle Folkart Towers fikrinin ortaya çıkıp, projenin oluşmasından itibaren katkısı olan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Projede yer alan mimar, mühendis ve işçiler, hepsi canla başla çalıştılar ve bugünlere geldik. Bu süreçte bizim için en önemli şey İzmirlilerin desteği oldu. Onlar bize desteğini ilk günden itibaren gösterdiler ve satışlarımız umduğumuzdan daha iyi gitti" dedi. Sancak "Bu destek bizi her zaman daha da iyisini yapmaya zorluyor. İzmir Türkiye’nin en güzel, en modern şehirlerinden birisi. Biz de bundan sonraki projelerimizle bu güzelliğe katkıda bulunarak İzmir’in dünyanın sayılı şehirlerinden biri olması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

800 METREKAREDE SANAT
İzmir’in yeni sembolü haline gelen Folkart Towers’ta Türkiye’nin en büyük sanat galerisini açmaya hazırlandıklarını belirten Sancak "Folkart Sanat Galerisi, 800 metrekare büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük sanat galerisi unvanını alacak" dedi. Uluslararası standartlardaki sanat galerisinin yapımı için alanında uzman aydınlatma, akustik ve iklimlendirme danışmanları ile çalıştıklarını belirten Sancak galerinin 7 Şubat tarihinde açılacağını müjdeledi. Sancak sanat galerisinin, başkanlığını Doğan Hızlan’ın yapacağı Hüsamettin Koçan, Habip Aydoğdu, Hanefi Yeter, Kemal Tufan ve Çerkes Karadağ’ın da içinde bulunduğu bir danışma kurulu tarafından yönlendirileceğini sözlerine ekledi. Öte yandan yılbaşı nedeniyle Alice Harikalar Diyarı’nda konseptiyle süslenen ve ışıklandırılan Folkart’ın peyzaj alanları misafirlerin beğenisini kazanıyor.


Kaynak:
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2014/12/25/sanat-folkartla-yukselecek


Yorumlar
"Sanat Folkart'la yükselecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sanat Folkart'la yükselecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.