ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar'da şiir diliyle gönüllere seslendi

Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Şiir Gecesi’nde kendini özgü üslubuyla gönülleri fethetti.

23.12.2014

Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar'da şiir diliyle gönüllere seslendi

Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şiir Gecesi, Dursun Ali Erzincanlı ile Pursaklar halkını buluşturdu. Geceye Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu bin kişi katıldı.
Ahmet İnan’ın seslendirdiği tasavvuf musikisi ile başlayan program Dursun Ali Erzincanlı’nın gönüllere hitap eden şiir ve naatları ile devam etti. Hz. Muhammed’i şiir diliyle anlatan Erzincanlı, salonu duygulandırdı. 90 dakika boyunca Hz. Muhammed’in hayatından kesitleri, O’nu en güzel şekilde anlatan şiirleri kendine özgü üslubuyla okuyan Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Okuduğu şiirler ve anlattığı hikayelerle gönülleri fetheden Dursun Ali Erzincanlı, “Pursaklar’ın güzel insanlarıyla bizi buluşturan muhterem Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Beyefendiye teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.
Programın sonunda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Tebessüm Şehrimizde unutulmaz bir programa imza atan Dursun Ali Erzincanlı Hocamıza teşekkür ediyorum. Bizleri duygulandıran bir gece yaşattı. Salonumuzu dolduran kıymetli hemşerilerime de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek Erzincanlı’ya çiçek verdi.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/dursun-ali-erzincanli-pursaklar-da-siir-ankara-yerelhaber-534096/


Yorumlar
"Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar'da şiir diliyle gönüllere seslendi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar'da şiir diliyle gönüllere seslendi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.