ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Giresun'da direklerarası tiyatro ödülü dağıtıldı.

Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi’nde cumartesi gecesi düzenlenen törenle Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Trabzon illerinden gelen sanatçılar ödüllerini aldılar.

22.12.2014

Giresun'da direklerarası tiyatro ödülü dağıtıldı.

Direklerarası Seyircileri seçici kurulunun “Halk Jurisi” 2013-2014 sezonunda en başarılı oyunlar, oyuncular ve tiyatrolar belli oldu. Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi’nde cumartesi gecesi düzenlenen törenle Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Trabzon illerinden gelen sanatçılar ödüllerini aldılar.

Tiyatro Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu,"Seçici Kurul Üyesi" olarak oyunları izleyen 157 kişilik seyirci ekibinin değerlendirmelerinin ardından, ödüle layık görülen oyuncu, yönetmen, tiyatrolara ve tiyatroların yaşamasını sağlayanlara juri ödülleri verildiğini söyledi.

Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun seyirciler tarafından ödüle layık görülmesinin anlamlı olduğunu belirterek; “ Giresun bir sanat şehridir. Belediye Başkanımız Kerim Aksu ve ekibi sanata ve sanatçıya büyük önem veriyor.Tiyatro Müdürlüğümüz, Konservatuarımız çevre illere örnek olmaktadır. Ödül töreni için Giresun’un seçilmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Ödül alan tüm tiyatro ekibini kutluyorum ”dedi. Belediye başkanı Kerim Aksu adına ödülünü Başkan Vekili Hayati Tökez aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Giresun’un tiyatro ve kültürel etkinlikler açısından önemli bir şehir olduğunu söyledi.

Şehir Tiyatrosu oyuncusu ve Belediye Meclis Üyesi Elvan Oktay, Giresun Belediyesinin sanatın tüm kollarına önem verdiğini, tiyatronun müdürlüğe dönüştüğünü söyledi. Eski Belediye Başkanlarından Hasan Karaibrahimoğlu, Giresun’da tiyatro tarihinin çok eskilere dayandığını, Yürek Takımının Türkiye’ye örnek olduğunu, alınan ödüllerin gençleri teşvik edeceğini ifade etti.

Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Doğan Turan ise “ Ödüle layık görüldüğümüz için mutluyum. Belediye Şehir Tiyatrosu olarak büyük bir ailesiz. Bu aile ve seyircilerimiz, sanata katkı sağlayan herkes için bu ödülü aldık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Direklerarası Seyircileri Tiyatro ödülleri, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Başkan Yardımcıları Orhan Kurt, Hasan Hilmi Erzincanlı, Meclis Üyesi Elvan Oktay, Tiyatro Gazetesi Yayın Yönetmeni Nazif Uslu, Seçici Kurul Koordinatörü Ömer Şahinbaş, Eski Belediye Başkanı Hasan Karaibrahim, Bulancak CHP İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz tarafından verildi.


Kaynak:
http://www.haberbiz.com/giresunda-direklerarasi-tiyatro-odulleri-dagitildi/h99477


Yorumlar
"Giresun'da direklerarası tiyatro ödülü dağıtıldı." haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Giresun'da direklerarası tiyatro ödülü dağıtıldı. ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.