ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi Sarayında Ntt Game Rüzgârı

On binlerce oyun sever, 4-7 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’ndaki NTT Game standını ziyaret.

16.12.2014

Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi Sarayında Ntt Game Rüzgârı

On binlerce oyun sever, 4-7 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’ndaki NTT Game standını ziyaret etti. Knight Online’ın Global Yayıncısı NTT Game, yeni oyunu Phantomers’ı ilk defa oyunculara tanıttı. Fuar’da oyun severlerin heyecanla beklediği ve 19 Aralık’ta tam sürüme geçecek olan Kingdom Online oyuncularla buluşturuldu.
GameX Fuarı’nda NTTGame’in düzenlemiş olduğu turnuvalardan Knight Online Turnuvasını kazanan Undeaths klanı 10 bin TL’lik, Kingdom Online Beta Mini Cup Turnuvasını kazanan KaFaSi takımı, 4 bin TL’lik para ödüllerinin sahibi oldular.
4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yaklaşık 130 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda Global Online Oyun yayıncı kuruluşu NTT Game, Türkiye’de 20 milyon kayıtlı kullanıcısı olan ve bu yıl 10. yılını Klan Turnuvaları ile kutlayan Knight Online’ın 4. Klan Final Turnuvası’nı gerçekleştirdi. Knight Online KlanTurnuvası Final’inde ‘Undeaths’ ile ilk 2 turnuvanın Şampiyonu ‘Secret’ klanları arasında gerçekleşen ve oldukça çekişmeli geçen final mücadelesinin ardından kazanan Undeaths ekibi, 10 bin TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.
Kingdom Online Beta Turnuvası Büyük İlgi Gördü!
Fuar’da oyun severlerin heyecanla beklediği ve 19 Aralık’ta tam sürüme geçecek olan Kingdom Online‘ın Beta Mini Cup Turnuva finalleri gerçekleşti. Turnuva finalinde ‘Reaksiyon’ ve ‘KaFaSi’ takımları arasında gerçekleşen mücadele sonunda kazanan KaFaSi takımı oldu. KaFaSi takımı bu şampiyonlukla birlikte 4 bin TL’lik para ödülünün yanı sıra ‘Logitech’ oyuncu ekipmanlarını da almaya hak kazandı. On binlerce oyun severin geldiği NTT Game Fuar alanında yeni oyun Phantomers ile ilk defa oyuncularla buluşturuldu. Fuarda, NTT Game, Knight Online ve Kingdom Online turnuvaları düzenlerken ödüllü Kingdom Online etkinlikleri, BBOY ve Kuzgun Akademi’den dans gösterileri ve de Cosplayler ile oyunculara eğlenceli bir fuar deneyimi yaşattı. Turnuvaların yanı sıra oyun severler Kingdom Online için gerçekleştirilen etkinliklerle birbirinden güzel ödüllerin sahibi oldu.
GameX fuarında, ESL tarafından düzenlenen Cosplay yarışmasında Iraz Nükte Alp yaptığı Kingdom Online "Savaşçı" sınıfı kostümüyle 1. oldu.
Phantomers İlk Defa Oyuncularla Buluştu
Oyun severler Kingdom Online ve yeni MMOFPS ‘Çevrimiçi rol yapma’ oyunu olan ve ilk defa GameX’de sunulan Phantomers’ı deneme fırsatını da yakaladı. NTT Game ekibinin 4 Aralık Perşembe günü Knight Online Turnuvası yarı finalistleri ile gerçekleştirmiş olduğu yemeğe 4 Klandan 16 oyuncu katıldı. NTT Game Global Online Oyun Yayıncı Kuruluşu Avrupa ve Türkiye Operasyon Müdürü Serhan Kazar, "Bu yemeği düzenlememizin amacı, oyuncularımızla güzel bir sohbet gerçekleştirmek ve Knight Online’ın gidişatı hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaşmalarını istememizdir" şeklinde konuştu.


Kaynak:
http://www.stargundem.com/ajanslar/lutfi-kirdar-kongre-ve-sergi-sarayinda-ntt-game-ruzgari-768347.html


Yorumlar
"Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi Sarayında Ntt Game Rüzgârı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi Sarayında Ntt Game Rüzgârı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.