ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İş Sanat'ta Nâzım Hikmet gecesi

İş Sanat'ta çok yoğun ilgi gören şiir dinletileri 15 Aralık'ta Nazım Hikmet'le başlıyor. Şiir meraklılarının vazgeçilmez. Ücretsiz etkinlikte Nazım'ın şiirlerini usta oyuncular Bülent Emin Yarar, Hakan Gerçek ve Metin Belgin seslendirecek.

9.12.2014

İş Sanat'ta Nâzım Hikmet gecesi

İş Sanat ’ın şiir tutkunları tarafından yakından takip edilen şiir dinletileri Nâzım Hikmet ’in şiirleriyle başlıyor. Atilla Birkiye’nin hazırladığı, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı bu çok özel dinletide, Nâzım şiirlerini Hakan Gerçek, Bülent Emin Yarar ve Metin Belgin seslendirecek.

Kronolojik sırayla oluşturulan, şiir ile müziğin iç içe geçtiği, Nâzım Hikmet’in görüntülerinin perdeye yansıtıldığı ’Denize Dönmek İstiyorum!’ isimli dinleti şairin yaşamına göndermelerde bulunuyor. Müzisyen Vedat Sakman’ın, şairin şiirlerinden bestelediği şarkıların yanı sıra kendi şarkılarından oluşan özel bir repertuvar hazırladığı dinleti, 15 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de İş Sanat’ta ücretsiz olarak izlenebilir


Kaynak:
http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/2014/12/09/is-sanatta-nzim-hikmet-gecesi


Yorumlar
"İş Sanat'ta Nâzım Hikmet gecesi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İş Sanat'ta Nâzım Hikmet gecesi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.