ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

3. Sarıyer edebiyat günleri başladı

Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri başladı.

8.12.2014

3. Sarıyer edebiyat günleri başladı

Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte edebiyat ve sanat dünyasının usta kalemleri kitaplarını imzalamaya başladı.
İlki 2012 yılında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Edebiyat Günleri’nin 2014 yılında düzenlenen üçüncüsü 25-26-27-28 Eylül tarihlerinde Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda yapılmak üzere planlanmış, son iki günü hava muhalefeti sebebiyle ertelenmişti.
Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde kaldığı yerden devam eden Edebiyat Günleri’nin ilk gününde çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Sevdikleri yazarlarla sohbet eden çocuklar, bol bol fotoğraf çekildi.


Kaynak:
http://www.haber3.com/3-sariyer-edebiyat-gunleri-basladi-3062148h.htm


Yorumlar
Mesaj Yaz 8.12.2014 12:26:28


Geleceğin Şair ve Yazarlarına şimdiden başarılar dilerim.




Yorum Yapın

3. Sarıyer edebiyat günleri başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.