ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Alkışlanacak bir proje: Askıda Kitap

İstanbul'da gerçekleştirilen “Askıda Kitap” sosyal sorumluluk projesi, birçok ünlü yazarı kitapseverler ile buluşturuyor.

4.12.2014

Alkışlanacak bir proje: Askıda Kitap

212 İstanbul Power Outlet’te yazarlar kitaplarını imzalıyorlar, satılan her kitap karşılığında bir kitap Anadolu’daki çocuklara bağışlanıyor. Yazarlar kitaplarını imzalayarak bu sosyal sorumluluk projesine destek oluyor.
HER KİTABA KARŞILIK 100 TEMEL ESER
22 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasında “Askıda Kitap” sosyal sorumluluk projesi, birçok ünlü yazarı kitapseverler ile buluşturuyor. Ünlü yazarlar ziyaretçileri ile buluşup kitaplarını imzalarken, imzalanan her kitap karşılığında yüz temel eserden bir kitap ise Anadolu’daki okullara bağışlanıyor.
407 KİTAP ANADOLU’YA GÖNDERİLECEK
Nilgün Ilgaz, Aydın Ilgaz ve Nilüfer Açıkalın’ın gerçekleştirdiği imza günlerinde toplamda 407 kitap Anadolu’da çocuklara bağışlanmak üzere askıya çıktı. Projenin sonunda ise Anadolu’ya binlerce kitap bağışlanması hedefleniyor.
Etkinlik Programı:
6 Aralık Cumartesi – Ebru Cündübeyoğlu
7 Aralık Pazar – Uğur Koşar
14 Aralık Pazar – Kahraman Tazeoğlu
20 Aralık Cumartesi – Kemal Siyahhan
21 Aralık Pazar – Yaşar İliksiz


Kaynak:
http://www.haber7.com/kulturel-etkinlikler/haber/1237803-alkislanacak-bir-proje-askida-kitap


Yorumlar
"Alkışlanacak bir proje: Askıda Kitap" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Alkışlanacak bir proje: Askıda Kitap ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.