ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Karaisalı Belediyesi ÇGC İle İşbirliği Yaparak Etkinlik Düzenledi.

Karaisalı Belediyesi, İlçenin Turizm Değerlerini Tanıtmak Üzere Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) İle İşbirliği Yaparak Adanalı Gazetecileri İlçede Konuk Etti.

1.12.2014

Karaisalı Belediyesi ÇGC İle İşbirliği Yaparak Etkinlik Düzenledi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ile Karaisalı Belediyesi işbirliği ile ilçenin turizm değerlerinin tanıtımı etkinliği gerçekleştirildi.
Adanalı Gazetecilerin yanısıra Osmaniye Radyo ve Televizyonu (ORT) muhabiri ve kameramanın da katıldığı etkinliğe Atatürk Parkı içindeki çay bahçesinde kahvaltı ile başlandı. Burada bir konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ilçelere yaptıkları gezilerden ikincisini Karaisalı’ya gerçekleştirdiklerini, bundan sonra da diğer ilçeleri gezmeye devam edeceklerini belirterek, “Bizleri Karaisalı’da ağırlayan Belediye Başkanı Sayın Saadettin Aslan’a ve ulaşım imkanı sunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederiz” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da konuşmasında, Çukurova’nın Kuzeyinde yer alan Karaisalı’nın, coğrafi konum ve doğal yapısıyla tarımsal üretime, hayvancılığa ve ormancılığa oldukça elverişli bir ilçe olduğunu, halkın büyük bir kısmı geçimini tarımdan sağladığını söyledi. Aslan, “İlçemizin yüzde sekseninden fazlası orman alanıdır. Tarım alanları dalgalı yapıdadır. Gerek orman, gerekse tarım-hayvancılık faaliyetleri belli ölçüde ekonomi oluşturabilir. Ancak bölgemizde gelir kaynaklarının çoğaltılması, ekonominin bu yolla büyütülmesi şarttır. Bu büyüme yolu turizmde görülmektedir. İnanıyoruz ki buna alt yapı olacak fiziksel tesis durumu da gerçekleştirildi. Az sonra gezilecek olan yeni yapılan tesislerin yeterli olduğu düşünülemez. Karaisalı’nın sınavı bu tesisleri ve gelen turistleri en iyi şekilde ağırlamaktır. Bu sınavın verilmesi durumunda gelir kaynaklarımızın çeşitlenmesi, ekonomimizin büyümesi sağlanmış olacaktır. Karaisalı’nın sosyoekonomik gelişmişlik sıralaması, önümüzdeki dönemde üst basamaklara ekolojik turizm üzerinden çıkacaktır. Daha gelişmiş bir Karaisalı, daha müreffeh Karaisalılılar bizim huzur kaynağımız olacaktır” dedi.

Karaisalı Belediyesi olarak başta ulusal ve yerel basın olmak üzere doğa gruplarına ilçenin turizm değerlerini tanıtmaya devam ettiklerini kaydeden Aslan, “Bu nedenle sizleri de bu etkinlikte görmekten son derece mutluyuz. Sizlerle bizi buluşturan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Köroğlu ve Recep Ak, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz’ın da katıldığı etkinlikte Kapıkaya Kanyonu’ndan başlayıp Yerköprü’den tamamlanan 7250 metrelik bir yürüyüş gerekleştirildi. Yerköprü’de dinlenen 100 kişilik gazeteci konuk, daha sonra Alman (Varda) Köprüsü’nü incelediler. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, gazetecilere Demirçit Mahallesindeki Bolahatoğlu Tesislerinde bir yemek verdi.

Aslan, gazetecilerin geldiği otobüslere binerek, katılanlara İlçeyi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yolcu etti.


Kaynak:
http://www.ajans01.com/guncel/karaisali-belediyesi-cgc-ile-isbirligi-yaparak-etkinlik-duzenledi-h28188.html


Yorumlar
"Karaisalı Belediyesi ÇGC İle İşbirliği Yaparak Etkinlik Düzenledi." haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Karaisalı Belediyesi ÇGC İle İşbirliği Yaparak Etkinlik Düzenledi. ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.