ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Şehitkamil Belediyesi, Sanatseverleri Türk Sanat Müziği İle Buluşturdu

Şehitkamil Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlediği Üsküdar...

1.12.2014

Şehitkamil Belediyesi, Sanatseverleri Türk Sanat Müziği İle Buluşturdu

Şehitkamil Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlediği Üsküdar Musiki Cemiyeti "Meşk Korosu" ile Türk Sanat Müziği Konseri Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede koro şefi Cahit Deniz yönetiminde sahneye çıkan Üsküdar Musiki Cemiyeti Meşk Korosu ekibi bir birinden güzel şarkılarını Türk Sanat Müziği sevenleri için seslendirdi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen konsere, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Üsküdar Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bestekar Amir Ateş Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda Türk Sanat Müziği severleri katıldı. Sunuculuğunu Fatoş Koçarslan’ın yaptığı konserde, koro şefi Cahit Deniz yönetiminde sahneye çıkan Üsküdar Musiki Cemiyeti Meşk Korosu, salonu dolduran yüzlerce Türk Sanat Müziği dinleyenlerine, birbirinden güzel parçalar seslendirdi. Söylenen şarkılarla hayranlarını zaman zaman duygulandıran Meşk Korosu, kimi zamanda söyledikleri hareketli şarkılarla izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Kimi zaman ise ünlü bestekarların eserleri koroda bulunan solistler tarafından okundu. Kendi eserinden seslendirmek üzere sahneye çıkan Üsküdar Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bestekar Amir Ateş, Gaziantep’in sanat yaşamında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, musiki alanında da çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Gaziantep’te bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu da ifade eden Amir Ateş, ŞKM salonunu dolduran sanatseverlere kendi bestelediği eserlerden okudu. Gecede Üsküdar Musiki Cemiyeti Meşk Korosu bir birinden güzel şarkılarla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda sahneye çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Üsküdar Musiki Cemiyeti Meşk Korosu ekibi adına Cemiyet Başkanı Bestekar Amir Ateş’e teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdiminde bulundu.
Bu tür etkinliklerin devamlı olmasını dileyen vatandaşlar, “Öncelikle Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Ünlü bestekar Amir Ateş, bizlerin tanıdığı ve çok yakından takip ettiğimiz bir kişi. Kendisini dinleme fırsatı bulmamız bizim için çok güzel oldu. Böyle bir etkinliğin olması bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.


Kaynak:
http://www.haber3.com/sehitkamil-belediyesi-sanatseverleri-turk-sanat-muzigi-ile-bulusturdu-3049028h.htm


Yorumlar
"Şehitkamil Belediyesi, Sanatseverleri Türk Sanat Müziği İle Buluşturdu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Şehitkamil Belediyesi, Sanatseverleri Türk Sanat Müziği İle Buluşturdu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.