ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bilecik tiyatro festivali başladı

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 9. gerçekleştirilen Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında, ''Bir Öyle Bir Böyle'' adlı oyun sahnelendi.

27.11.2014

Bilecik tiyatro festivali başladı

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen oyunda rol alan Barbaros Uzunöner, Merve Servi, Serkan Atar ve Mehmet Onur izleyenleri güldürdü. Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, oyunun ardından tiyatroculara, Teşekkür Plaketi taktim ederek, teşekkürlerini sundu.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali hakkında değerlendirmelerde bulunan tiyatro oyuncuları Barbaros Uzunöner, Merve Sevi ve Serkan Atar, Bilecik seyircisi ve tiyatro festivalini övgü dolu sözleriyle ifade ettiler.

Barbaros Uzunöner, ’’Bilecik artık bütün tiyatrocu ve tiyatro sanatçılarının bildiği bir yer haline geldi. Bilecik’te tiyatrocu olarak hem keyif alıyoruz hem de sahnede değerli usta tiyatrocularla bir araya gelmiş oluyoruz. Onun için bu festivali gerçekleştiren başta Belediye Başkanı Selim Yağcı ve emek harcayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Serkan Atar ise, ’’Geçen yıl Bilecik’e geldiğimizde de çok eğlenmiştik. Bilecik’in seyircisi hakkında ise şunları söylemek istiyorum. Geçen yıl oynadığımızda, zaten izleyicimiz çok güzel ve katılım çok iyiydi. Acaba bir daha ki sene bu kadar ilgi bulabilecek miyiz, diye düşünüyorduk. Ancak gördük ki bu yıl ilgi daha iyiymiş. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Bilecik’te tiyatronun festival halinde 9 yıldır düzenlenmesinin de çok çok önemli bir durum olduğunu belirtmek istiyorum ve bunun diğer belediyelere de örnek olmasını arzuluyoruz" diye konuştu.


Kaynak:
http://www.yenisafak.com.tr/hayat/bilecik-tiyatro-festivali-basladi-2031564


Yorumlar
"Bilecik tiyatro festivali başladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bilecik tiyatro festivali başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.